Φιέστα στο ΟΑΚΑ με Μπράλιτς

Η ΑΕΛ για πρώτη φορά κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΚ (0-1) σε αγώνα πρωταθλήματος και παρέμεινε στην κατηγορία

Δημοσίευση: 22 Απρ 2019 22:07

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έκανε φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου αλλά η ΑΕΛ έκανε τη δική της φιέστα στο ΟΑΚΑ με τις εμπνεύσεις του Ιταλού τεχνικού Τζιανλούκα Φέστα και πρωταγωνιστή τον 27χρονο Κροάτη Σλάβκο Μπράλιτς που με δικό του γκολ στο 28ο λεπτό η λαρισινή ομάδα κέρδισε την ΑΕΚ με 1-0 και όχι απλά παραμένει στην κατηγορία αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία της κερδίζει εκτός έδρας την ομάδα της Αθήνας.

Μια πολύ μεγάλη νίκη που ήρθε την κατάλληλη στιγμή και πλέον η τελευταία αγωνιστική είναι αδιάφορη βαθμολογικά για την ΑΕΛ στο παιχνίδι που δίνει κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΛ παρότι είχε δύσκολο πρόγραμμα στις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να μην χάσει από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ την περασμένη βδομάδα, κέρδισε την ΑΕΚ στον τελευταίο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι ενώ αν παίξει με τον ίδιο ρυθμό μπορεί να κερδίσει και τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική. Η ειρωνεία… Η ΑΕΛ κέρδισε το πρώτο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 25 Αυγούστου και το τελευταίο με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ πάλι με το ίδιο σκορ.

Οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα τα έδωσαν όλα και ειδικά η αμυντική γραμμή ήταν απροσπέλαστη με τον προπονητή να κατεβάζει ενδεκάδα ανάγκης με δεδομένες τις απουσίες της ομάδας. Εμπιστεύτηκε ορθά τον Μπάλλα ενώ έβαλε εσωτερικά στη μεσαία γραμμή τον Γιακιμόφσκι που ακόμα και σ' αυτή τη θέση είναι από τους κορυφαίους. Ο συγκεκριμένος παίκτης αποτέλεσε προσωπική επιλογή του προπονητή και δικαιώθηκε.

Ο Φέστα δημιούργησε καλό κλίμα στα αποδυτήρια και έδειξε ότι ξέρει να παίρνει από τον κάθε παίκτη το καλύτερο και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Το γεγονός ότι η ΑΕΛ σώθηκε από χθες λέει πολλά ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να φθάσει και στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα που θα είναι, αν επιτευχθεί, η καλύτερη θέση επί των ημερών του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια.

Και από τώρα αρχίζουν τα σχέδια για τη νέα αγωνιστική περίοδο…

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η ΑΕΛ ξεκίνησε με καθαρά αμυντικό προσανατολισμό και τη γνωστή τακτική 3-5-2 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κρίστινσον, στη άμυνα τους: Μόρα, Ζίζιτς, Μπράλιτς, στη μεσαία γραμμή τους: Καρανίκα(δεξιά), Σετσέροβιτς(αμυντικό χαφ), Μπάλλα, Γιακομόφσκι (οι δύο αυτοί έπαιζαν σαν επιθετικά χαφ), Ζίφκοβιτς(αριστερά) και στην επίθεση τους: Σικάφκα, Νούνιτς.

Από την αρχή η ΑΕΛ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά τα σουτ των παικτών της ΑΕΛ δεν έβρισκαν στόχο. Η ΑΕΛ στην πρώτη της επίθεση πέτυχε γκολ με τον Μπράλιτς που έμελλε να καθορίσει και το παιχνίδι.

Οι παίκτες του Χιμένεθ έμοιαζαν σαστισμένοι από το τέρμα και μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο δεν δημιούργησαν ούτε μια ευκαιρία.

Γενικά η ΑΕΛ με προσεγμένη άμυνα και ελέγχοντας τις εναέριες μονομαχίες κρατούσε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε ακόμα πιο δυνατά στο παιχνίδι αλλά ήταν η στιγμή να «μπει» ο Κρίστινσον στον αγώνα που έκανε τη μια απόκρουση μετά την άλλη ενώ στο 82' ο Μπράλιτς έσωσε πάνω στη γραμμή του τέρματος το σουτ του Πόνσε και δίκαια ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Ο Φέστα με τις αλλαγές προσπάθησε να «φρεσκάρει» τη μεσαία γραμμή με τον Ακόστα και να ενισχύσει την άμυνα με τον Γκόλια αλλά και τον Γρομητσάρη στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Συμπερασματικά ήταν μια μεγάλη νίκη της ΑΕΛ την πιο κατάλληλη στιγμή του πρωταθλήματος.

ΦΑΣΕΙΣ... ΓΚΟΛ

6': Πόνσε σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

12': Σουτ του Κλωναρίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα καταλήγει άουτ.

16': Σουτ του Μάνταλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα καταλήγει άουτ.

28': Ο Γιακιμόφσκι εκτελεί φάουλ, η μπάλα φθάνει στον Μπράλιτς που από κοντά κάνει το 0-1.

53': Ο Γκάλο εκτελεί φάουλ, η μπάλα φθάνει στον Πόνσε που σουτάρει από κοντά αλλά μπλοκάρει ο Κρίστινσον.

60': Ο Μπογέ σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ αποκρούει σε κόρνερ.

67': Εκτέλεση φάουλ, από τον Μπογέ αποκρούει ο Κρίστινσον.

68': Σουτ του Μπακάκη έξω από τη μεγάλη περιοχή μπλοκάρει ο Κρίστινσον.

72': Ο Γκάλο εκτελεί κόρνερ και από κοντά ο Σβάρνας σουτάρει αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

76': Σουτ του Χουλτ από πλάγια και αριστερά λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα κοντράρει στον Καρανίκα και αποκρούει εντυπωσιακά ο Ισλανδός τερματοφύλακας των «βυσσινί».

78': Ο Γκάλο σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα καταλήγει άουτ.

82': Ο Πόνσε από αριστερά μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ, σουτάρει αλλά αποκρούει ο Κρίστινσον και στη συνέχεια η μπάλα φθάνει στον ίδιο που κάνει νέο σουτ αλλά αποκρούει πάνω στη γραμμή του τέρματος ο Μπράλιτς.

86': Σουτ του Μπακάκη μέσα από τη μεγάλη περιοχή μπλοκάρει ο Κρίστινσον.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Κορυφαίος παίκτης της ΑΕΛ ήταν ο Μπράλιτς που έβαζε γκολ αλλά και... έσωζε. Ακολούθησε ο Κρίστινσον χάρη στις αποκρούσεις του δευτέρου μέρους. Πολύ καλοί ο Μόρας με τον Ζίζιτς. Ο Καρανίκας στα δεξιά έτρεξε πολύ και πρόσφερε σημαντικά ενώ ο Ζίφκοβιτς έδειξε κουρασμένος. Πολύ καλός για μια ακόμα φορά ο Σετσέροβιτς με συμπαραστάτη τον Γιακιμόφσκι. Ο Μπράλιτς παρότι είχε να παίξει αρκετό διάστημα πήγε καλά. Σικάφκα και Νούνιτς πάλευαν στην επίθεση.

Ο Ακόστα που μπήκε προσπάθησε να βοηθήσει όπως και ο Γκόλιας. Ο Γρομητσάρης έπαιξε λίγο και δεν κρίνεται.

Από την ΑΕΚ καλύτεροι οι: Γκάλο, Πόνσε και ο Μάνταλος στην αρχή του παιχνιδιού.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης συνέχισε το ...σερί των φετινών διαιτησιών που θέλει τους παίκτες της ΑΕΛ να παίρνουν εύκολα τις κάρτες(καλύτερα να σου βγει το... «μάτι παρά το όνομα») σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους.

Σωστοί στις υποδείξεις οι δύο βοηθοί του: Δαμιανός Ευθυμιάδης, Παντελής Σπυρόπουλος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Σβάρνας, Οικονόμου, Τσόσιτς (23΄ Χουλτ), Κλωναρίδης (59΄ Μπακάκης), Κρίστιτσιτς, Αλέφ (71΄ Αλμπάνης), Μάνταλος, Μπογέ, Πόνσε.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Σετσέροβιτς, Μπάλλας (72΄ Ακόστα), Σικάφκα (90+5΄ Γρομητσάρης), Γιακιμόφσκι (75΄ Γκόλιας), Νούνιτς.

 

Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

--------------

Μένουν όλοι εκτός του Ακόστα

Ερχονται Νίκολα Στάνκοβιτς και Μίλος Φιλίποβιτς

Η ΑΕΛ πέτυχε την παραμονή στη Super League και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες μένουν όλοι οι παίκτες στην ομάδα εκτός του Ακόστα που τελειώνει το συμβόλαιό του ενώ έρχονται δύο Σέρβοι, ο μεσοεπιθετικός Μίλος Φιλίποβιτς που μένει ελεύθερος από τη Ζρίνσκι Μόσταρ και ο αριστερός μπακ-χαφ, Νίκολα Στάνκοβιτς που αγωνιζόταν στη Ραντνίσκι Νις.

ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ

Οι παίκτες της ΑΕΛ από σήμερα μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη είναι ελεύθεροι ενώ θα υπάρχει άδεια από τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί μέχρι την τρίτη ημέρα του Πάσχα προκειμένου όλοι να γιορτάσουν τις άγιες μέρες του Πάσχα με τις οικογένειές τους.

--------------

ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΦΕΣΤΑ:

Αξίζαμε το αποτέλεσμα

Χιμένεθ: Σκεφτόμαστε το Κύπελλο

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών μετά τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ 0-1, που «σφράγισε» την παραμονή της Λαρισινής ομάδας στη Super League.

ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ(ΑΕΚ): «Το πρόβλημα είναι ότι σκεφτόμαστε υπερβολικά το Κύπελλο. Είναι λογικό να σκέφτονται όλοι το Κύπελλο, αλλά από όλον τον κόσμο μετά την πρόκριση με τον Ατρόμητο, αυτό που ακούω είναι μόνο το Κύπελλο. Όμως προηγείται το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η απόφαση που έχω πάρει, να επικεντρωνόμαστε σε κάθε ματς διαφορετικά. Δύο παιχνίδια τώρα σκεφτόμαστε μόνο το Κύπελλο.

Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή σε όλες τις διοργανώσεις. Έχουμε κερδίσει πολλά, έχουμε πολύ περισσότερο ρυθμό. Αλλά πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι και να παίζουμε Τετάρτη, Κυριακή με μεγαλύτερη συνέπεια. Σήμερα δεν είχαμε πολλά τελειώματα στην εστία του αντιπάλου, μας κέρδισαν στο ψηλό παιχνίδι μέσα στην περιοχή τους, κάναμε πολλές σέντρες χωρίς να τελειώσουμε τις φάσεις και δεν είχαμε ξεκάθαρο μυαλό να μπούμε στην περιοχή με τρίγωνα. Είχαμε απουσίες, αλλά αυτοί που έπαιξαν το προσπάθησαν. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, αλλά πραγματικά προσπαθήσαμε και δεν μας βγήκε. Πρέπει να κερδίσουμε αυτή τη φιλοδοξία».

ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΦΕΣΤΑ(ΑΕΛ): «Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα γιατί είμαστε και την επόμενη σεζόν στη Super League. Ευχαριστώ τους παίκτες μου γιατί απέναντι στην ΑΕΚ δεν είναι εύκολο. Παίξαμε καλά αμυντικά και δεν είναι εύκολο να πάρεις τη νίκη με μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Σήμερα αλλάξαμε τέσσερις παίκτες λόγω τραυματισμών και καρτών. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Παίξαμε σαν σύνολο, είχαμε πολύ καλή συνοχή. Είπα στους παίκτες μου ότι έπρεπε να τρέξουμε πιο πολύ από αυτούς, να είμαστε πιο επιθετικοί στα μαρκαρίσματα, λόγω της ποιότητας των παικτών της ΑΕΚ. Πιστεύω ότι αξίζουμε το αποτέλεσμα γιατί δουλέψαμε πολύ σκληρά για να το πάρουμε».

* Κάκωση υπέστη ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που αντικαταστάθηκε στο β΄ ημίχρονο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα στα Σπάτα.

* Εισιτήρια: 6.556, Εισπράξεις: 30.269.

--------------

H SUPER LEAGUE ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Οι σκόρερ στις αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής:

*ΑΕΚ - ΑΕΛ 0-1

(28' Μπράλιτς)

*Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης            2-0

(15' αυτ. Βαφέας, 81' Γέντρισεκ)

*Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-0

(61' Μπρούνο, 72' Κουλούρης)

*Λαμία - Ολυμπιακός            1-3

(65' Ασούμπρε - 35' Καμαρά, 67' Φορτούνης, 85' Χασάν)

*ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης   1-1

(17' πεν. Βαζ - 59' Τσιλιανίδης)

*ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός          5-0

(3', 60' Σάκχοφ, 8' πεν. Μπίσεσβαρ, 53' Βαρέλα, 81' Σφιντέρσκι)

*Παναιτωλικός - Άρης           1-2

(48' Ντουάρτε - 22' Μαρτίνες, 86' Γιουνές)

*Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα   2-1

(7' Μασούρας, 65' Σπιριντόνοβιτς - 55' πεν. Κρίζμαν)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 29 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ 77 -ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ-

---------------------------

2. Ολυμπιακός           72

---------------------------

3. ΑΕΚ            54

4. Ατρόμητος  52

5. Άρης           46

---------------------------

6. Πανιώνιος  38

7. Παναιτωλικός         36

8. Λαμία          34

. ΑΕΛ  34

10. Παναθηναϊκός     33

11. Ξάνθη       32

12. Αστέρας Τρίπολης          30

---------------------------

13. ΟΦΗ         29

---------------------------

14. ΠΑΣ Γιάννινα       27

15. Λεβαδειακός       21 -Υποβιβάστηκε-

16. Απόλλων Σμύρνης         10 -Υποβιβάστηκε-

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς.

* Από την ΑΕΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.

* Ο Παναθηναϊκός έχει έναν μηδενισμό και -5 βαθμούς.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

19:00 ΑΕΛ – Ολυμπιακός

19:00 Απόλλων Σμύρνης – Λαμία

19:00 Άρης – Ξάνθη

19:00 Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος

19:00 Ατρόμητος – ΟΦΗ

19:00 Λεβαδειακός – ΑΕΚ

19:00 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

19 ΓΚΟΛ: Κουλούρης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)

15 ΓΚΟΛ: Πόνσε (ΑΕΚ)

12 ΓΚΟΛ: Φορτούνης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

10 ΓΚΟΛ: Χασάν, Μασούρας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

9 ΓΚΟΛ: Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ)

8 ΓΚΟΛ: Γιουνές, Ματέο Γκαρσία (ΑΡΗΣ), Μπαράλες (ΛΑΜΙΑ), Γέντρισεκ (ΞΑΝΘΗ), Μακέντα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ)

7 ΓΚΟΛ: Μάζουρεκ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

6 ΓΚΟΛ: Μπογέ, Λιβάια (ΑΕΚ), Νούνιτς (ΑΕΛ), Ντιγκινί (ΑΡΗΣ), Γκερέρο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μοράρ, (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ντουρμισάι (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

5 ΓΚΟΛ: Μάνταλος (ΑΕΚ), Ντέλετιτς (ΑΕΛ), Τόνσο (ΑΡΗΣ/ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Φερνάντεθ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Καμαρά, Ποντένσε (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπαΐροβιτς (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Ακπόμ (ΠΑΟΚ)

4 ΓΚΟΛ: Φατιόν (ΑΕΛ), Μανιάς, Καλτσάς (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Ενσικουλού (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μπερτόλιο (ΛΑΜΙΑ), Κάστρο (ΞΑΝΘΗ), Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε, Χριστοδουλόπουλος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Νέιρα (ΟΦΗ), Μπουζούκης, Γιόχανσον (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Καμαρά (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Σφιντέρσκι, Σάκχοφ (ΠΑΟΚ), Κρίζμαν, Μάνος (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

3 ΓΚΟΛ: Μπακασέτας (ΑΕΚ), Ελ Χέλβε (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Μαρτίνες, Ματίγια (ΑΡΗΣ), Ουγκράι (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Αντέτζο, Καραμάνος (ΛΑΜΙΑ), Μαρκόβσκι (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Βούκοβιτς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Βαζ, Ναμπί (ΟΦΗ), Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάνα, Γουίλιαν Μπαρμπόσα, (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Κόρμπος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Πέλκας, Μάτος, Ζαμπά, Ολιβέιρα, Ενρίκε (ΠΑΟΚ), Νικολιάς (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

2 ΓΚΟΛ: Κλωναρίδης, Οικονόμου (ΑΕΚ), Μιλοσάβλιεβιτς (ΑΕΛ), Τριάδης, Μπεντινέλι, Βαφέας (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Φετφατζίδης (ΑΡΗΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα, Ρόουζ (ΑΡΗΣ), Βαλιέντε (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Μπρούνο, Μανούσος, Ουάρντα (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Πίτι, Τομάς, Επστάιν, (ΛΑΜΙΑ), Ιωαννίδης, Στανόγεβιτς (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Αλμέιδα (ΞΑΝΘΗ), Γιακουμάκης, Σάσι, Δεληγιαννίδης, Βουό, Πλατέλλας (ΟΦΗ), Κάτσε, Κουρμπέλης, Καμπετσής, Ινσούα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Άργκους (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Σπιριντόνοβιτς, Τσιλούλης, Σταυρόπουλος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Βαρέλα (ΠΑΟΚ), Αθανασιάδης, Γιάκος (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

1 ΓΚΟΛ: Αλμπάνης, Γκάλο, Σιμόες, Άλεφ, Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Μπράλιτς, Γιακιμόφσκι, Μπαργκάν, Κόεφ, Γκόλιας, Μπέρτος, Σικάβκα, Μόρας (ΑΕΛ), Ντ' Ούρσο, Σικαμπάλα, (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ) Κωνσταντινίδης, Διαμαντόπουλος, Βέλεθ (ΑΡΗΣ), Τσιλιανίδης, Ιγκλέσιας, Κυριακόπουλος (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Σάκιτς, Ρισβάνης, Βασιλακάκης, Κωτσόπουλος, Μούγιακιτς, Κιβρακίδης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Ασούμπρε (ΛΑΜΙΑ), Αντιλέχου, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο, Νανγκίς, Γιακουμάκης, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Μπρίτο, Κοβάσεβιτς, Μπαξεβανίδης, Τζουρίτσκοβιτς (ΞΑΝΘΗ), Σισέ, Νάτχο, Μεριά, Φετφατζίδης, Μπουχαλάκης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Φερέιρα, Σακόρ, Κοροβέσης, Παπαστεριανός, Αραβίδης, Ποτουρίδης (ΟΦΗ), Άλτμαν, Εμμανουηλίδης, Κολοβέτσιος, Δώνης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Ντουάρτε, Έρικσον, Μάλης, Λουσέρο (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Γ. Μασούρας, Καμαρά, Ντομίνγκες, Άλμπεργκ, Μαξίμοβιτς (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Λημνιός, Ελ Καντουρί, Κρέσπο (ΠΑΟΚ), Μυστακίδης, Λεό Μπατίστ (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ

3 αυτογκόλ: Βούκοβιτς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπανανά (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

1 αυτογκόλ: Γκόλιας (ΑΕΛ), Βαφέας, Στάθης, Γκάρος, Γκίνο (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Δεληζήσης (ΑΡΗΣ), Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Αναστασιάδης (ΛΑΜΙΑ), Μακέντα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μαρινάκης, Έρικσον, Μαλής (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Σκόνδρας, Μιχαήλ (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ).

 

--------------

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ:

Δεν πουλιέται η ομάδα

Μετά το τέλος του αγώνα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Συγχαρητήρια στους παικταράδες μου, στους προπονηταράδες μου, στη διοίκησή μου, αλλά πάνω από όλα θέλω να χαρίσω αυτή τη νίκη μας στους χιλιάδες υγιείς οπαδούς μας, που με στηρίζουν 4 χρόνια... Βάλαμε τις βάσεις για τη δημιουργία της επόμενης μεγάλης ομάδας... Διώξαμε από τα αποδυτήρια ποδοσφαιριστές Δούρειους Ίππους και είμαστε η πιο καθαρή, η πιο ανεξάρτητη και η πιο υγιής ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή η ομάδα δεν πουλιέται ούτε με δέκα ούτε με είκοσι εκατομμύρια ευρώ, γιατί μαζί με τα παιδιά μου, μου γεμίζει όσο τίποτα άλλο τη ζωή μου. Δεν θέλω τίποτα άλλο, παρά μόνο μια μικρή βοήθεια από την πόλη, από τον δήμαρχο, από τον περιφερειάρχη, από τους επιχειρηματίες.... Είμαι υπερήφανος γιατί οι δυνατότητές μου και η ζωή μου μού έδωσαν την ευλογία να έχω την ΑΕΛ. Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, η διοίκηση και εγώ περιμένουμε όλη τη Λάρισα στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

* Τρεις ανακοινώσεις εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος της Superleague με την ΑΕΚ για τη διαιτησία.

Η πρώτη με αφορμή φάουλ σε βάρος του Ζίζιτς, η δεύτερη για ένα φάουλ του Νούνιτς και η τρίτη για κίτρινες κάρτες που δεν έδωσε στον Πόνσε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass