Επιτυχιών συνέχεια για τον ΓΣ Νίκη Λάρισας

Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Ανσάμπλ Νεανίδων

Δημοσίευση: 22 Απρ 2019 15:48

Τη συνέχεια των επιτυχιών διαδέχθηκε η νίκη της ομάδας του ανσάμπλ νεανίδων του Γ.Σ. Νίκη Λάρισας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Ομαδικού (Ensemble) Β’ Κατηγορίας (Νεανίδων). Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού «Α. Τρίτσης».

Το ασημένιο μετάλλιο για την ομάδα κατέκτησαν οι αθλήτριες τη δεύτερη ημέρα διεξαγωγής των αγώνων στους τελικούς οργάνων του πρωταθλήματος, όπου στο πρόγραμμα με τις κορδέλες συγκέντρωσαν 9.900 βαθμούς και σκαρφάλωσαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Εξίσου σταθερό και δυναμικό ήταν και το πρόγραμμά τους με τα 5 στεφάνια στο οποίο συγκέντρωσαν 10.500 βαθμούς κερδίζοντας το δυνατό χειροκρότημα του κοινού που αποθέωνε όλες τις αθλήτριες του αγώνα, επισημαίνοντας το αληθινό νόημα του αθλητισμού, που δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά η προσπάθεια.

Την ομάδα που ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα, αποτέλεσαν οι αθλήτριες Κόκκοβα Βεατρίκη, Μπουκουβάλα Δέσποινα, Κασκαμπά Χριστίνα, Χολέβα Μαρισίνη, Χατζοπούλου Μαρία και Κωστοπούλου Δήμητρα υπό την επίβλεψη της έμπειρης προπονήτριας και προέδρου του συλλόγου Μπελιάεβα Ναταλίας, μπαλέτο Νατσαρίδου Μαρία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συνεχάρη όλα τα κορίτσια και όσους συνέδραμαν στη δημιουργία και την εξέλιξη αυτής της ομάδας, ενώ σε δηλώσεις τους πρόεδρος και προπονήτριες αναφέρουν πως θα συνεχίζουν να προσπαθούν για την πρόοδο και την εξέλιξη όλων των παιδιών του συλλόγου και θα είναι πάντα δίπλα στις αθλήτριές τους ώστε να βοηθάνε όσο μπορούν στην εκπλήρωση των στόχων τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass