Ερχονται Φιλίποβιτς και Στάνκοβιτς

Η ΠΑΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΟΣΤΑ - ΣΤΟΧΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΕΝΑΣ ΙΣΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΕΡΒΟΣ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2019 22:11

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωσή της χθες το βράδυ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της «ΕτΔ» σύμφωνα με το οποίο όλοι οι παίκτες παραμένουν τη νέα χρονιά πλην του Ακόστα ενώ έρχονται σύντομα στη Λάρισα ο Μίλος Φιλίποβιτς και ο Νίκολα Στάνκοβιτς.


Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η λαρισινή ομάδα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση δύο ακόμα παικτών ενός Ισπανού μεσοεπιθετικού 23 χρονών και ενός περιφερειακού επιθετικού από τη Σερβία.
Ο Μίλος Φιλίποβιτς, είναι 29 χρονών (γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1990 στο Βελιγράδι), μεσοεπιθετικός και παίζει στη Ζρίνσκι Μόσταρ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Βοσνίας. Με την ομάδα του έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Βοσνίας και τη σεζόν 2016/17 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία.
Ο Σέρβος παίκτης φέτος έχει παίξει μέχρι τώρα 19 παιχνίδια (τα 18 στην αρχική ενδεκάδα) και έχει πετύχει 4 γκολ. Το τελευταίο του τέρμα το σημείωσε στις 17 Μαρτίου στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Γκαμπέλα.
Ο Νίκολα Στάνκοβιτς (32χρονών σύμφωνα με το soccerway αλλά 26 σύμφωνα με την wikipedia, η δεύτερη κατά την ΠΑΕ ΑΕΛ είναι η σωστή ) παίζει στη Ραντίνσκι Νις που αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα της Σερβίας. Αγωνίζεται στη συγκεκριμένη ομάδα για τρία συνεχόμενα χρόνια και φέτος έχει 18 συμμετοχές, ενώ πέρυσι 22 και πρόπερσι έφθασε τις 32. Και οι δύο υπέγραψαν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

 

«ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»
«Μεθυσμένη πολιτεία» θυμίζει η ΑΕΛ, με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια να υποστηρίζει ότι η ομάδα του θα τερματίσει στην πρώτη οκτάδα μετά την προχθεσινή νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ με 1-0 χάρη στο τέρμα του Μπράλιτς στο 28’.
Πάντως ήταν η πρώτη νίκη στην ιστορία της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ εκτός έδρας, στην 30ή της επίσκεψη στην Αθήνα για το πρωτάθλημα. Η μοναδική νίκη που είχε ως τώρα στην ιστορία ήταν για το Κύπελλο Ελλάδας το 1984.
Για το πρωτάθλημα έχει κερδίσει άλλη μια φορά στην ιστορία της στο ΟΑΚΑ. Ήταν στις 19 Οκτωβρίου 1991, όταν είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 3-1 στο «Σπύρος Λούης» (17’ σουτ Μαυρίδη - 16’ σουτ Στόικα, 23’ σουτ Στόικα, 69’ σουτ Στόικα, με 10 παίκτες από το 39’ λόγω αποβολής του Κυριλλίδη). Είναι και το μοναδικό «διπλό» της επί του Παναθηναϊκού.
Μετά τη νίκη αυτή η ομάδα της ΑΕΛ παραμένει οριστικά στην κατηγορία και το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εντός έδρας στις 5 Μαΐου είναι βαθμολογικά αδιάφορο.
Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο Μεγάλη Τετάρτη, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί οπότε ο προπονητής Τζιανλούκα Φέστα θα τους δώσει άδεια για να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα με τις οικογένειές τους. Θα επιστρέψουν την Τρίτη μέρα του Πάσχα.

 

 

Πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια

Πειθαρχική δίωξη στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης, για δυσμενείς δηλώσεις του αφεντικού της θεσσαλικής ΠΑΕ. Ο Κούγιας διώκεται σύμφωνα με τα άρθρα του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ: «Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Λάρισα για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1, 2 και 3α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ». Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη δίωξη φέτος για τον Αλέξη Κούγια.
Σχετικά με την κλήση ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Δεν θέλω να πιστέψω ότι επειδή κερδίσαμε την ΑΕΚ χθες ο κ. Αλέξης Δέδες έδωσε πάλι αποκλειστικά σε αυτόν κανένα απόκομμα εφημερίδος, γιατί δεν θυμάμαι να έχει δώσει κανένα στον προϊστάμενό του κ. Σιμιτζόγλου, αλλά θα πληροφορηθώ τι ακριβώς συμβαίνει και θα τοποθετηθώ αρμοδίως».

 

 

Ο αρχηγός ήταν εκεί...

Μπορεί να μην αγωνιζόταν λόγω τιμωρίας ο αρχηγός της ΑΕΛ Άντονι Φατιόν αλλά έδωσε το «παρών» προχθές στο ΟΑΚΑ και είδε τον αγώνα παρέα με τους διοικητικούς Ζήση Ντελόπουλο και Κώστα Κοντόγια.
Μάλιστα ο Φατιόν χαρακτήρισε τη νίκη έκπληξη, με τον Ζήση Ντελόπουλο να προσθέτει ότι αν η ομάδα έπαιζε από την αρχή όπως στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα είχε φθάσει στην πεντάδα της βαθμολογίας.

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass