Γιατί όχι νίκη και με Ολυμπιακό...

*ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΟΖΙΝΙΟ *ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2019 22:42

«Γιατί όχι νίκη και με Ολυμπιακό...» αυτό τόνισε χθες στους παίκτες της ομάδας ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα στην πρώτη προπόνηση που έγινε μετά τη μεγάλη επιτυχία επί της ΑΕΚ με 1-0 στο ΟΑΚΑ που σήμανε και την οριστική παραμονή της ομάδας στη Super League.

Αρχικά ο προπονητής τους έδωσε συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, την παραμονή στην κατηγορία λέγοντας: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά και είμαι ευχαριστημένος απ’ όλους σας γιατί ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο. Πετύχαμε τον στόχο μας γιατί ήμασταν μια οικογένεια. Θέλω να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα και γιατί όχι, να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Μετά το παιχνίδι αυτό θα συζητήσουμε για το μέλλον. Πάντως σήμερα βλέπω είμαστε όλοι χαρούμενοι και πρέπει να ευχαριστηθούμε όλοι τις μέρες μέχρι τον τελευταίο αγώνα». Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι σήμερα και αύριο οι παίκτες θα κάνουν πρωινή προπόνηση, στη συνέχεια θα πάρουν άδεια και θα γυρίσουν την Τρίτη μέρα του Πάσχα το απόγευμα για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο ΛΕΟΖΙΝΙΟ

Η παραμονή της ΑΕΛ στη Super League ήταν η επίτευξη του αγωνιστικού στόχου της ομάδας τη φετινή περίοδο όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα αλλά παράλληλα άρχισε νωρίς η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αποκτήθηκαν ήδη ο Στάνκοβιτς με τον Φιλίποβιτς, ανανεώθηκε για ένα χρόνο το συμβόλαιο του Βαγγέλη Μόρα ενώ λύθηκε η συνεργασία με τον Λεοζίνιο. Ο Βραζιλιάνος 34χρονος παίκτης συμφώνησε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν εκκρεμότητες στην ομάδα.

ΣΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΥ

Την Κυριακή 5 Μαΐου θα γίνει οριστικά η αναμέτρηση ΑΕΛ-Ολυμπιακού καθώς ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε το αίτημα του συνδρομητικού καναλιού για μετάθεση του αγώνα το Σάββατο στις 4 Μαΐου κάτι στο οποίο είχε συμφωνήσει η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass