Προκρίθηκαν οι κορασίδες της Νίκης Λάρισας

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2019 15:33

Σημαντική επιτυχία πανηγύρισε η νεοσύστατη ομάδα κορασίδων του Γ.Σ. Νίκη Λάρισας, που ένα μόλις χρόνο μετά τη δημιουργία της και αντιμετωπίζοντας μεγαλύτερες αθλήτριες κατάφερε να πανηγυρίζει την πρόκρισή της στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.


Οι νεαρές και πολλά υποσχόμενες αθλήτριες Αγγ. Βαλάση, Ευθ. Κατσαρού, Π. Ευσταθίου, Ελ. Πορφυρίδου, Αγγ. Κανιούρα, Π. Καπλάνη, Μ. Κιούση, Άννα-Μαρία Μυλωνά, Ε. Λάμπα και Ε. Κατσανούλη πανηγύρισαν την πρόκριση στην προκριματική φάση της Γ’ κατηγορίας κορασίδων Β’ Περιφέρειας κατακτώντας την 3η θέση ανάμεσα σε 13 συνολικά ομάδες, σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό της Μίκρας, ενώ εξαιρετική παρουσία είχε η Π. Ευσταθίου που κατέκτησε την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό του level B.
«Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκαν ο επαγγελματισμός και η αγάπη των προπονητριών μας για τη δουλειά τους καθώς και η δυναμική του συλλόγου μας.
Μπράβο σε αθλήτριες και προπονήτριες και καλή συνέχεια στη δύσκολη τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος σε δύο εβδομάδες», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, με την πρόεδρο και προπονήτρια Ν. Μπελιάεβα να ευχαριστεί ιδιαιτέρως και τις προπονήτριες Σ. Κανάκη, Ε. Πιτσίλκα, Α. Μάντζιου και τις μπαλαρίνες Μ. Νατσαρίδου και Α. Ντάνου για τη σπουδαία δουλειά τους στη Νίκη Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass