Ευχές για τα γενέθλια της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2019 15:48

Χθες συμπληρώθηκαν 55 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΛ και σε ανακοινώσεις τους η ΠΑΕ, ο κ. Κούγιας και η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, τόνισαν τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ

«Σήμερα η αγαπημένη μας ομάδα συμπληρώνει 55 χρόνια ζωής.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα οι θύμησες μας συνεπαίρνουν.

Χρόνια σου Πολλά Βασίλισσα της Λάρισας, του Κάμπου, της Θεσσαλίας, της Ελλάδας, της καρδιάς μας !!!»

Ο κ. ΚΟΥΓΙΑΣ

«Σήμερα η ΑΕΛ μας συμπληρώνει 55 χρόνια από τότε που τα ΔΣ του Ηρακλή, του Λαρισαϊκού, του Τοξότη, του Άρη, του Πελασγικού και του Πανθεσσαλικού έβαλαν στην άκρη τους προσωπικούς εγωισμούς, την πολιτική του «διαίρει και βασίλευε» και όλα αυτά που κράταγαν το λαρισαϊκό ποδόσφαιρο χαμηλά και αποφάσισαν να ιδρύσουν την αγαπημένη μας ΑΕΛ.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν πάντα ρόδινα και γεμάτα επιτυχίες και δυστυχώς μετά από μια πολύ μεγάλη επιτυχία, ακολουθούσαν πολλά χρόνια καταστροφής και ποδοσφαιρικής ανυπαρξίας, που έδιναν τη δυνατότητα σε ανύπαρκτους κοινωνικά, επαγγελματικά αλλά και ανθρώπους χωρίς ηθικούς φραγμούς να αναδεικνύονται, αφού η ΑΕΛ μας από τις δικές τους ενέργειες – ίντριγκες εις βάρος αξιόλογων προσώπων καταντούσε στο δικό τους χαμηλό επίπεδο.

Η ηλικία μου και η κοινωνική και επαγγελματική μου διαδρομή, μου έχει επιτρέψει να γνωρίσω όλους αυτούς που έγραψαν και τη θετική αλλά και την αρνητική ιστορία της ΑΕΛ και ευτυχώς για μένα, οδεύοντας προς τον 5ο χρόνο της παρουσίας μου στην ιδιαίτερα τιμητική θέση του μοναδικού μετόχου της ΑΕΛ, γνωρίζω ποιους πρέπει να εκτιμώ και να ακούω τη γνώμη τους και ποιους να αγνοώ.

Σε αυτά τα 4 χρόνια κατάφερα να οδηγήσω την ΑΕΛ μόνο σε πρόοδο και διοικητική και αγωνιστική και είμαι περήφανος τόσο για το δικό μου έργο, όσο και των συνεργατών μου.

Είμαστε πλέον αναπόσπαστο μέλος της ολιγαρίθμου Super League, κοιτάζουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους μας, ακόμη και πρωταθλητές και κυπελλούχους, έχουμε σωστή οικονομική πολιτική, ακουγόμαστε σε όλα τα κέντρα των αποφάσεων, δεν είμαστε παράρτημα κανενός με δανεικούς και κοιτάζουμε με αισιοδοξία το αύριο.

Τις επόμενες ημέρες λόγω των εκλογών θα δώσω ανοιχτή συνέντευξη Τύπου, ώστε οι οπαδοί μας σε όλη την Ελλάδα να μάθουν τα σχέδιά μου για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας».

Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΛ

«Ήταν τέτοια ημέρα πριν πενήντα πέντε χρόνια όταν οι Λαρισαίοι πρόγονοί μας υλοποίησαν το όραμα ετών και φύσηξαν ζωή στο πιο έντονο κοινωνικό φαινόμενο της πόλης μας. Πενήντα πέντε χρόνια πορείας, και τα μισά ήταν "δίσεκτα", πικρά, δοκιμασίες. Ήταν όμως αυτά που έδεσαν την Αθλητική Ένωση Λάρισας με την πόλη και τον λαό της. Με τα παιδιά που πήραν τη σκυτάλη από τους γονείς, με τους Μόνστερς από τους Ιερολοχίτες, με τη χρυσή γενιά του Μητσιμπόνα και του Γκαλίτσιου από αυτή των Κουκολίτσιου και Μουσιάρη, και αυτοί από τους Παγκαρλιώτα και Ζάμπα, με τον Καντώνια και τον Σαμαρά από τον Τουρλακόπουλο και τον Τζιοβαρίδη.

 Οι χρυσές στιγμές και τα πανάξια τρόπαια είναι εκεί για να μας θυμίζουν το μεγαλείο της ΑΕΛ, όσο όμως και η καθαρότητα της ομάδας μας, όσο και ο Μάρτης του '88, όσο και το βαρύ τίμημα αίματος με τους αδικοχαμένους παίκτες, φιλάθλους και διοικητικούς.

Πενήντα πέντε ετών η ΑΕΛ, χρόνια πολλά Λάρισα, η αγία πολιούχος σου γιορτάζει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass