Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διεξάγονται κανονικά τα πλέι όφ, όπως αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ

*Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ...

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2019 15:46

Περισσότερο από 2,5 ώρες διήρκησε το έκτακτο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, από το οποίο πάντως απουσίαζαν οι ηγέτες των δύο «αιωνίων». Την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο Μάνος Παπαδόπουλος και την ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Γιώργος Σκινδήλιας.

Όπως έκανε γνωστό μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, τα πλέι-οφ θα διεξαχθούν κανονικά όπως έχουν οριστεί και η απόφαση αυτή πάρθηκε με ψήφους 13-1 και με μειοψηφία τους «ερυθρόλευκους». Άγνωστο φυσικά παραμένει το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός αύριο Δευτέρα, καθώς είναι προγραμματισμένο το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό και με τους δύο από τους τρεις διαιτητές που ορίστηκαν (Αναστόπουλος, Μάνος) να ανήκουν στους «ανεπιθύμητους».

Επίσης, έγινε γνωστό ότι απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα του Ολυμπιακού για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας, για την επανάληψη της τελευταίας αγωνιστικής, αλλά και τη διεξαγωγή των πλέι-οφ.

Την απόφαση της ΚΑΕ να μην κατέβει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο συνέδριο της Θύρας 7. "Εμείς δεν είμαστε κωλοτούμπες" είπε χαρακτηριστικά.

Γιάννης λαμπρός τους οδηγεί!

*ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Με έναν εντυπωσιακό και πάλι Γιάννη Αντετοκούνμπο, να κάνει πράγματα και θαύματα μέσα στο γήπεδο, οι Μπακς νίκησαν 125-103 τους Ράπτορς, έκαναν το 2-0 στη σειρά της Ανατολής και πλέον βρίσκονται δύο νίκες μακριά από την πρώτη τους παρουσία σε τελικούς του ΝΒΑ μετά από 25 χρόνια.

Ο Έλληνας άσος έφτασε σε νταμπλ-νταμπλ μέσα σε 18 λεπτά και είχε 30 πόντους με 9/12 βολές, 9/16 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 17 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο και 4 λάθη, στα συνολικά 35 λεπτά που αγωνίστηκε. Οι Ερσάν Ιλιασόβα με 17 πόντους και Νίκολα Μίροτιτς με 15 ήταν οι άξιοι συμπαραστάτες του. Από τους Ράπτορς διασώθηκε ο Κογουάι Λέοναρντ με 31 πόντους.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο Τορόντο, με τους Μπακς να έχουν υπερασπιστεί στο έπακρο την έδρα τους.

Τα δωδεκάλεπτα: 35-21, 64-39, 95-78, 125-103