Με την ΑΕΛ στο Europe League

ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΜΠΟΡΙΒΟΓΕ ΡΙΣΤΙΤΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2019 22:00

Το τέταρτο μεταγραφικό της απόκτημα, τον 35χρονο Σέρβο τερματοφύλακα Μποριβόγε Ρίστιτς, παρουσίασε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ στα γραφεία της. Ο μέχρι πρότινος παίκτης της δευτεραθλήτριας Σερβίας Ραντνίτσκι Νις υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών στους «βυσσινί» και θα πλαισιώσει το δίδυμο των τερματοφυλάκων με τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον.

Ο Ρίστιτς που έπαιξε για 1,5 χρόνο στον Πανσερραϊκό, το δεύτερο μισό της σεζόν 2016-2017 και το 2017-2018, δήλωσε αισιόδοξος και εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει με την ΑΕΛ στο Europa League.

Την παρουσίαση έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωτήρης Μάρκου, ο οποίος ανέφερε «πως έχουμε τη χαρά να είναι στην ομάδα μας ένας τερματοφύλακας που έχει εμπειρία, πλούσιο βιογραφικό και συμμετοχή σε τίτλους».

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Σέρβος πορτιέρο, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Λάρισα, γνωστή ομάδα στη Σερβία και όλοι ξέρουμε πως έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδος.

Πολλοί Σέρβοι που παίζουν εδώ μου είπαν πως η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα και η Λάρισα μια καλή περιοχή που μπορεί να παίξει ως ποδοσφαιριστής.

Γνωρίζω τον νέο μας προπονητή που είναι ένας αξιόλογος τεχνικός, πιστεύω πως θα έχω καλή επαφή μαζί του και συνεργασία, ενώ και ο κ. Μιλόγεβιτς προπονητής του Ερυθρού Αστέρα που έπαιξε αντίπαλος κόντρα στην ΑΕΛ, μου είπε τα καλύτερα και ήταν κάτι και αυτό που με βοήθησε να πάρω την απόφαση».

Ακολούθησαν ερωτήσεις και ο Ρίστιτς τόνισε τα εξής:

-Πέρυσι αγωνιζόσουν στον Πανσερραϊκό. Ποιος ήταν ο λόγος που επέστρεψες στην Ελλάδα;

«Πριν έρθω στον Πανσερραϊκό, αγωνιζόμουν σε μια ομάδα της Σλοβενίας (Ρούνταρ Βελένιε) με την οποία έπαιξα στα προκριματικά του Europa League. Δεν με ενδιέφερε αν ο Πανσερραϊκός έπαιζε στην Α' ή στη Β' Εθνική κατηγορία. Και τότε ήρθε πολύς κόσμος με ρωτούσε, γιατί έφυγα από μια ομάδα Α' Εθνικής και ήρθα σε ομάδα Β' Εθνικής.

Ήταν μια καλή ευκαιρία να μπω στην αγορά της Ελλάδας, ένα παράθυρο και γι' αυτό ήρθα στον Πανσερραϊκό.

Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις πώς πάνε τα πράγματα. Κάποιες φορές μπορεί να πάνε καλύτερα απ' ό,τι τα περιμένεις και κάποιες όχι.

Και όταν επέστρεψα στη Σερβία αγωνίστηκα σε μια πολύ καλή ομάδα, χάσαμε μόνο από τον Ερυθρό Αστέρα, κράτησα σε πολλά ματς την εστία ανέπαφη και σε περισσότερα από 30 παιχνίδια είχαμε θετικά αποτελέσματα. Αν δεν το πίστευα δεν θα ερχόμουν στη Λάρισα, με την οποία θέλω να κάνουμε μια καλή πορεία και να παίξουμε στο Europa League».

-Τι πληροφορίες έχεις για την ΑΕΛ;

«Μένω στην Κατερίνη 25 χρόνια όπου έχω μια σχέση και φέτος είδα 25 παιχνίδια της ομάδας. Ήμουν συμπαίκτης με τον Γκοΐκοβιτς και τον Στάνκοβιτς, ενώ γνωρίζω και τον Ντέλετιτς. Όλοι μου είπαν τα καλύτερα και γι' αυτό επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στη Λάρισα».

ΓΙΑ ΚΡΙΖΜΑΝ

Τελείωσε χθες η δικαστική διαμάχη της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Σάντι Κριζμάν, καθώς διακανονίστηκε η οφειλή προς τον νυν ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά η απόφαση: Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση: -Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 24.04. 2019 και με αριθμ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 16245/24.04.2019 αίτηση του αιτούντος Σάντι Κριζμάν (Sandi KRIZMAN) κατά της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass