Δήλωση Ιωαννίδη για την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2019 15:35

Σχετικά με την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανε την παρακάτω προσωπική δήλωση:

«Μετά από την παραίτησή μου από το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ θα ήθελα να πω τα εξής:

Καταρχάς να συγχαρώ τον κ. Μπαχτσιβάνο, να του ευχηθώ καλή αρχή και να βάλει τα δυνατά του για να βοηθήσει όσο μπορεί αυτό το καταπληκτικό άθλημα, αλλά με τόση πολύ ψευτιά που λέγεται ποδόσφαιρο. Το διάστημα που δέχτηκα την πρόταση από κοινό μας τότε φίλο τον Ζήση Γρηγορίου ήμουν τόσο πρόεδρος στην τοπική κοινότητα Δαμασίου όσο και στην ποδοσφαιρική ομάδα του Δαμασιακού. Την αποδέχτηκα και κατέβηκα μαζί του στις εκλογές. Σε κάποια στιγμή διαφώνησα και ήρθα σε κόντρα μαζί του για θέματα ποδοσφαιρικά και μόνο, και κατέβηκα στις επόμενες εκλογές με άλλο σχήμα.

Όσον αφορά στην παραίτησή μου, κάποιους από τους λόγους τους ανέφερα στην ομάδα που κάναμε πριν το τελευταίο συμβούλιο και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται ξανά να αναφερθώ. Παρά ταύτα θα πω τα εξής:

Σε όσους ανθρώπους βοηθούν κάποιον φίλο τους, ο οποίος τυγχάνει να αντιμετωπίζει κάποιο παρά πολύ δύσκολο θέμα στη ζωή του (συγκεκριμένα σε εμένα που είχα σοβαρότατο τροχαίο και έκανα μια σειρά σοβαρών επεμβάσεων και παράλληλα σε άλλο νοσοκομείο της πόλης ερχόταν στη ζωή το πρώτο μου παιδί) και αυτοί οι άνθρωποι προσφέρουν τη βοήθειά τους με σκοπό και μόνο κάποια στιγμή όχι απλά να το χρησιμοποιήσουν, αλλά και να το διαστρεβλώσουν κατά το δοκούν και να το πασάρουν στο ακροατήριό τους, για εμένα δεν πράττουν σωστά.

Και μην ξεχνάτε, το ακροατήριό σας που τώρα σας χειροκροτεί είναι το ίδιο ακριβώς που πριν από λίγο καιρό έκανε το ίδιο σε αυτούς που τώρα τάχα βρίζει.

...Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν στην εκλογή μου στη ΕΠΣΛ.

Υ.Γ. Όλοι αυτοί που επιζητούν την εφήμερη λάμψη της δημοσιότητας πουλώντας ιδανικά και φίλους, αυτό θα τους ακολουθεί και πέραν της ενασχόλησής τους με το ποδόσφαιρο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass