Η ΑΕΛ απέκτησε τον Μιχαήλ

*ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2019 22:10
Επαγγελματίας στον ΠΑΣ Γιάννινα σε ηλικία 18 ετών και βασικό στέλεχος της ομάδος έγινε όταν ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο κ. Κούγιας το 2004. Ο Αλέξης Μιχαήλ υπέγραψε χθες το νέο του συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ παρουσία του ιδιοκτήτη της λαρισινής ΠΑΕ Επαγγελματίας στον ΠΑΣ Γιάννινα σε ηλικία 18 ετών και βασικό στέλεχος της ομάδος έγινε όταν ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο κ. Κούγιας το 2004. Ο Αλέξης Μιχαήλ υπέγραψε χθες το νέο του συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ παρουσία του ιδιοκτήτη της λαρισινής ΠΑΕ

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε χθες την προτελευταία της μεταγραφή και αυτή ήταν ο 33χρονος (γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1986) Αλέξης Μιχαήλ που υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών χθες στη Λάρισα παρουσία του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια.

Ο Μιχαήλ αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα από το 2004 έχοντας φύγει δύο φορές για να παίξει δανεικός στη Λαμία για έξι μήνες(2006-2007) και στον Πανσερραϊκό για έξι μήνες(2009-2010).

Ο παίκτης προωθήθηκε όταν ο ΠΑΣ είχε υποβιβαστεί στη Γ' εθνική μαζί με τους Μιχαλόπουλο, Καζναφέρη, Διαμάντη, Τριάντο. Ο τεχνικός Ζόραν Σμιλέφσκι τον χρησιμοποιεί σαν αριστερό μπακ αρχικά, αλλά στη συνέχεια ως αμυντικό χαφ και κεντρικό αμυντικό.

Το 2008-09 βοηθάει στην άνοδο στη Β' εθνική κατηγορία και έρχεται νέα άνοδος το 2011 αυτή τη φορά στη Super League.

Από την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 είναι αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας και αρχηγός της ομάδας. Τον Ιούλιο του 2016 στο ντεμπούτο του ΠΑΣ στην Ευρώπη, πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας στην Ευρώπη εναντίον της Οντ Γκρέλαντ μόλις στο 7′.

Έχει παίξει με τον ΠΑΣ, τον Πανσερραϊκό και τη Λαμία 318 παιχνίδια(187 στη Super League, 823 στη Β' και 49 στη Γ') ενώ σημείωσε συνολικά 19 γκολ(έξι στη μεγάλη κατηγορία).

Πέρυσι είχε 26 παιχνίδια, εκ των οποίων στα δύο έγινε αλλαγή και στο ένα μπήκε ως αλλαγή. Δέχθηκε πέντε κίτρινες κάρτες και δυο κόκκινες.

Γενικά είχε πάντα πολλές συμμετοχές σε κάθε αγωνιστική χρονιά και στόχος ήταν να ξεπεράσει τα 335 παιχνίδια του Γιώργου Ντάσιου με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ

Η τελευταία μεταγραφή της ΑΕΛ θα αφορά ένα περιφερειακό επιθετικό και σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ έχει εντοπίσει μια καλή περίπτωση Πορτογάλου παίκτη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας του χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Στην ΑΕΛ προτάθηκε χθες ο Σλοβάκος Χέντρισεκ, που όμως δεν εξετάστηκε η απόκτησή του καθώς η Λαρισινή ΠΑΕ θέλει έναν παίκτη μικρότερης ηλικίας(ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης είναι 33 χρονών).

ΣΤΙΣ 21' ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει την 1η Ιουλίου, αλλά τελικά η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις 21 Ιουλίου και θα παραμείνει για 15 ημέρες. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Λάρισα ενώ όλα τα φιλικά θα δοθούν εκτός έδρας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι αύριο Πέμπτη 13/6 και ώρα 13:00 στην αίθουσα παρουσιάσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας και το ΔΣ της ΠΑΕ θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ. Στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Κούγιας θα μιλήσει για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και για το νέο χορηγικό πρόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΛ. Επίσης θα αναφερθεί στα πεπραγμένα της προηγούμενης σεζόν, αλλά και στον σχεδιασμό της επομένης.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass