ΝΟΛ: Κυρίαρχος της πισίνας

*Κέρδισε τα δύο τελευταία παιχνίδια *Γ. Καντώνιας: «Ομαδάρα καλό καλοκαίρι»

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2019 22:03

 «Ομαδάρα, καλό καλοκαίρι...», ο ενθουσιασμός του υπεύθυνου του τμήματος πόλο ανδρών του ΝΟΛ Γιώργου Καντώνια ήταν εμφανής και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έβγαλε μέχρι και selfie με τους παίκτες μόλις τελείωσαν τα πλέι άουτ και η λαρισινή ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια πήρε ισάριθμες νίκες και τερμάτισε στην πρώτη θέση στον συγκεκριμένο όμιλο.

Κυρίαρχος της πισίνας ο ΝΟΛ ήταν από το πρωί χθες στην Πάτρα(έγιναν οι τρεις τελευταίες αγνωστικές) καθώς στο ντέρμπι κέρδισε την Ηλιούπολη με 12-5 κάνοντας κυριολεκτικά «περίπατο». Ο τεχνικός Δημήτρης Μπλάνας χρησιμοποίησε τους εξής πολίστες: Μπεζηλιώτη, Μεταξιώτη, Μοδέστου 4, Στεργίου, Δανιήλ, Καραλή, Ζαφειρίου, Κόρακα, Γλούμη 2, Ευσταθίου 2, Πατούνα 3, Μαρτζούχο, Τσούτσα, Θεοδωρόπουλο 1, Αλεξανδρή.

Ο κύκλος του θριάμβου ολοκληρώθηκε το απόγευμα όταν ο ΝΟΛ κέρδισε και τον ΟΥΚ Βόλου με 11-7. Στον αγώνα αυτό ο Δημήτρης Μπλάνας χρησιμοποίησε τους εξής πολίστες: Μπεζηλιώτη, Μεταξιώτη 1, Μοδέστου 1, Στεργίου 1, Δανιήλ, Καραλή, Ζαφειρίου, Κόρακα, Γλούμη 3, Ευσταθίου 1, Πατούνα , Μαρτζούχο 2, Τσούτσα, Θεοδωρόπουλο 2, Αλεξανδρή.

Μετά το τέλος των αγώνων ο πολίστας Γιώργος Αλεξανδρής μας είπε: «Παίξαμε πολύ καλά και νομίζω δικαιώθηκαν οι προσπάθειές μας. Κρίμα που παίζαμε στα πλέι άουτ», ενώ ένας ακόμα παίκτης ο Δημήτρης Στεργίου πρόσθεσε ότι η θέση της ομάδας ήταν να αγωνισθεί στα πλέι οφ.

Με τον Γιώργο Αλεξανδρή να ολοκληρώνει λέγοντας ότι τα καλύτερα για το ΝΟΛ έρχονται για τη νέα χρονιά με τον υπεύθυνο Γιώργο Καντώνια να συμπληρώνει: «Μπράβο σε όλους, το πόλο της Λάρισας είναι εδώ».

Την παραμονή τους στη κατηγορία εκτός του ΝΟΛ εξασφάλισαν οι ΓΣ Ηλιούπολης, ΝΕ Πατρών και ΟΥΚ Βόλου. Η αθηναϊκή ομάδα επιβλήθηκε με 9-8 των Δελφινιών Μεταμόρφωσης.

Στη Β’ Εθνική κατηγορία θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης, ο ΟΦΗ, ο ΠΑΣ Φοίβος Συκεών και ο ΝΟ Ρεθύμνου, με τις τρεις τελευταίες ομάδες να μην κατεβαίνουν στην Πάτρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

6η Αγωνιστική

ΓΣ Ηλιούπολης – ΝΟ Λάρισας        5-12

ΟΥΚ Βόλου – ΠΑΣ Φοίβος  5-0 α.α.

ΟΦΗ – ΝΕ Πατρών   0-5 α.α.

ΝΟ Ρεθύμνου – Δελφίνια Μεταμόρφωσης 0-5 α.α.

7η Αγωνιστική

ΠΑΣ Φοίβος – ΟΦΗ (μηδενίζονται και οι δύο ομάδες)

ΝΕ Πατρών – ΝΟ Ρεθύμνου            5-0 α.α.

Δελφίνια Μεταμόρφωσης – ΓΣ Ηλιούπολης          8-9

ΝΟ Λάρισας – ΟΥΚ Βόλου  11-7

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΟ Λάρισας   24

ΓΣ Ηλιούπολης          18

ΝΕ Πατρών    17

ΟΥΚ Βόλου    14

-------------------------------------------

Δελφίνια Μεταμόρφωσης     11

ΟΦΗ   

ΠΑΣ Φοίβος  

ΝΟ Ρεθύμνου           

Σ.Σ.: Οι ΟΦΗ, ΠΑΣ Φοίβος και ΝΟ Ρεθύμνου δεν παίρνουν βαθμούς διότι υποβιβάζονται, έτσι ή αλλιώς, επειδή δεν μετείχαν και σε δεύτερο προγραμματισμένο παιχνίδι της κατηγορίας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass