Αποχωρεί ο Μπακαρός από τον Απόλλωνα

ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 15:16

Δεν συνεχίζει ως προπονητής τερματοφυλάκων στην τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ο Μπάμπης Μπακαρός, μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στο συγκεκριμένο πόστο.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ του συλλόγου ανακοίνωσε την απόφασή του, με την εξής δήλωση: «Από σήμερα θέτω την παραίτησή μου στη διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Αυτή η πρόθεσή μου άλλωστε έχει γίνει γνωστή με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων στη Football League.

Η απόφασή μου αυτήν λαμβάνεται για προσωπικούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, αυτές τις δύο όντως εξαιρετικές χρονιές.

Να ευχαριστήσω επίσης τους αθλητές για την άψογη συνεργασία. Τους συναδέλφους προπονητές- γυμναστές που συνεργαστήκαμε αυτές τις δύο χρονιές. Επίσης να ευχαριστήσω ως προς το δικό μου κομμάτι ως προπονητής τερματοφυλάκων τους Γ. Φιρινίδη – Π. Κραβαρίτη – Π. Παϊτέρη – Θ. Λαμπίρη – Γ. Σπηλιόπουλο – Α. Κοτουγλίδη – Γ. Μαντζάρη – Ν. Γκέκα, για την άψογη συνεργασία.

Πιστεύω έκανα ό,τι είναι δυνατόν για το καλό των αθλητών και συνάμα της ομάδος. Τέλος εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα στη Super League 2 και πάντα επιτυχίες».

*Επίσης, ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Αντώνης Καραμπίνας γνωστοποίησε στη διοίκηση πως δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στους «κυανόλευκους», χωρίς να κάνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass