Συνάντηση με τον Φούσεκ ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας

Θα καταθέσει μήνυση κατά του Αστέριου Αντωνίου ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 15:40

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας, έστειλε επιστολή προς την Επιτροπή Παρακολούθησης των FIFA – UEFA και τον Ανεξάρτητο Εμπειρογνώμονα κ. Φούσεκ, όπου ζητά να υπάρξει συνάντηση με τους εκπροσώπους της μετά, νιώθοντας θιγμένος με δηλώσεις του Α’ αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Αστέριου Σωτηρίου. Μάλιστα, όπως τονίζει προχωρά και σε μήνυση εις βάρος του. Στην επιστολή του αναφέρονται τα εξής:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Μετά την τελευταία μας συνάντηση στη Γενική Συνέλευση της Super League και τα όσα καταγεγραμμένα στα πρακτικά σας ανέφερα, ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος αθλητικού σωματείου Γ’ τοπικής κατηγορίας του Νομού Πέλλας κ. Αστέριος Αντωνίου έδωσε συνέντευξη στο διαδικτυακό site Δίκη, το οποίο εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και όπως αναρτήθηκε αναφερόμενος στα όσα ενώπιον της Γενικής Συνελεύσεως της Super League σας ανέφερα, τα χαρακτήρισε «παραληρηματικά», χαρακτηρισμό για τον οποίον και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω ενώπιον των τακτικών δικαστηρίων.

Επειδή το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι ο άμεσος συνεργάτης του προέδρου της ΕΠΟ και εκφράζει οπωσδήποτε και τις απόψεις και του προέδρου της ΕΠΟ, ζητώ άμεσα να πραγματοποιηθεί η συνάντησή μας, διότι την ίδια ακριβώς τακτική που ακολουθεί ως φαίνεται ο κ. Αστέριος Αντωνίου ακολουθούσαν από το 1996 και μετά όλες σχεδόν οι διοικήσεις της ΕΠΟ κι έτσι καταλήξαμε στις δύο εγκληματικές οργανώσεις, που αποκάλυψαν το βρώμικο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίες με καθυστέρηση 25 σχεδόν ετών κατέληξαν στην Τακτική Δικαιοσύνη, αφού προηγουμένως είχαν οδηγήσει σε καταστροφή το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, με συνέπεια την ακραία απαξίωσή του, την απομάκρυνση εντίμων και υγιών ιδιοκτητών, την απομάκρυνση των θεατών από τα γήπεδα και τελικώς την άφιξη της Επιτροπής σας.

Επειδή κάθε φορά που αποκαλύπτω την πραγματικότητα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου με παρεμβάσεις μου, ένας κατωτέρου βαθμού Αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών ονόματι Λαϊνης, ο οποίος έχει επιλεγεί ως Αναπληρωτής Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, με διώκει, είμαι ο μοναδικός τον οποίο διώκει, και η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ μου επιβάλλει εξοντωτικές χρηματικές ποινές για να σιωπώ

Σας ζητώ

Για το καλό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και για την έντιμη και αντικειμενική ενημέρωσή σας για πρόσωπα και συμπεριφορές την άμεση θεσμική συνάντησή μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass