Mountain Enduro Camp στη Μαμαλή

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΕΩΣ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 15:46

Το Mountain Enduro Camp πραγματοποιείται φέτος για 8η συνεχόμενη χρονιά. Η κορυφή Μαμαλή στη Βερδικούσια Λάρισας φιλοξενεί το τριήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ στις 5, 6 και 7 Ιουλίου.

Επίκεντρο των δραστηριοτήτων του φεστιβάλ είναι η οδήγηση μηχανών τύπου endurο στο καταπράσινο και πανέμορφο δάσος οξιάς της Μαμαλής. Ένα φεστιβάλ γι' αυτούς που λατρεύουν τη φύση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη μουσική! Με πολλές δραστηριότητες που θα ικανοποιήσουν όλους τους επισκέπτες μας, μηχανόβιους και μη. Διαδρομή enduro (εντουρόβολτα), πίστα motocross, αγώνας trail running 10km, συναυλίες, πεζοπορική διαδρομή, είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που ετοιμάζει η Λέσχη Mountain Enduro Camp. Ακόμη, γυμναστική στο βουνό, δραστηριότητες για παιδιά, εκθέσεις και σεμινάρια εμπλουτίζουν το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας. «To Mountain Enduro Camp έχει αποκτήσει πιστούς φίλους από όλη την Ελλάδα και αυτό γιατί είναι ένα φεστιβάλ που αγκαλιάζει όλους τους επισκέπτες του. Το υψόμετρο στην κορυφή Μαμαλή είναι 1.424 μέτρα αλλά η ατμόσφαιρα είναι ζεστή, φιλική και πολύ ζωντανή! Πάρτε τη σκηνή σας και ελάτε να απολαύσετε ευεργετικές διανυκτερεύσεις στο υπέροχο δάσος οξιάς της Μαμαλής. Είμαστε σίγουροι ότι θα το επαναλάβετε ψηφίζοντας Mountain Enduro Camp και του χρόνου», αναφέρουν σε ανακοινωσή τους οι διοργανωτές. *Το Mountain Enduro Camp πραγματοποιείται με υποστηρικτές την Κοινότητα Βερδικούσιας και τον Δήμο Ελασσόνας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Για περισσότερες πληροφορίες: URL: mountainendurocamp.net Facebook: Mountain Enduro Camp YouTube: Mountain Enduro Camp Instagram: mountainenduro.camp

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass