Τίτλοι τέλους για τον Λεωνίδα Τριανταφύλλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 15:55

Την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα του Ερμή Αγιάς, μετά από τρία χρόνια σημαντικής προσφοράς, έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Λεωνίδας Τριανταφύλλου.

Στην ανάρτησή του ο Λεωνίδας Τριανταφύλλου αφού ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον πρόεδρο της ομάδας κ. Ριζούλη, αλλά και στη σημαία του Ερμή, Νέστορα Κόμματο. «Μετά από τρία χρόνια η συνεργασία μου με την ομάδα της Αγιάς φτάνει στο τέλος της. Ήταν τρία χρόνια αλληλοβοήθειας, αλληλοστήριξης, άψογης συνεργασίας, αγάπης, χαράς και πολλών άλλων όμορφων συναισθημάτων. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους! Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα χρόνια μαζί σας. Ελπίζω να τα φέρει έτσι η ζωή ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασυνεργαστούμε. Δεν θα μπορούσα να μην κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια πασχίζει οικονομικά αλλά και ψυχολογικά ώστε η ομάδα της Αγιάς να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Κύριε Ριζούλη Θοδωρή σας ευχαριστώ πραγματικά για όλα. Άνθρωποι σαν κι εσάς πιστεύω πως σπανίζουν στον χώρο αυτό. Καλή συνεχεία εύχομαι σε όλους σας με υγεία και δύναμη για να πετύχετε όλους του στόχους που ξέρω πολύ καλά ποιοι είναι. ΥΓ. Νιώθω μεγάλη τιμή που συνεργάστηκα με όλους τους προπονητές και συμπαίκτες αυτά τα 3 χρόνια. Εύχομαι στον καθένα σας ό,τι καλύτερο. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω και τη μεγαλύτερη μορφή του συλλόγου που εμένα προσωπικά μου δίδαξε πολλά πράγματα τόσο μπασκετικά όσο και προσωπικά. Σε ευχαριστώ για όλα ΝΕΣ!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass