Μπαρτσελόνα: Ο Νεϊμάρ ειδοποίησε πως επιστρέφει

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 15:56

Ο Νεϊμάρ φεύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως σχετικά αναφέρει η αθλητική εφημερίδα «Sport» της Βαρκελόνης, σημειώνοντας ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο αυτό το καλοκαίρι και ήδη έχει ειδοποιήσει τους «μπλαουγκράνα» πως θα επιστρέψει στο «Καμπ Νου»!

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα, ο Νεϊμάρ έχει κουραστεί από τις ευρωπαϊκές αποτυχίες της Παρί και αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να επιστρέψει στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, κάνοντας γνωστή αυτή την απόφαση στη διοίκηση της γαλλικής ομάδας από τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Νεϊμάρ με μήνυμά του σε παίκτες της Μπαρτσελόνα τους ανέφερε: «Ολα καλά, επιστρέφω σύντομα!». Οι Καταλανοί προσφέρουν 100 εκατ. ευρώ και τον Φιλίπε Κουτίνιο ως αντάλλαγμα προκειμένου να πείσουν την Παρί να συναινέσει στην παραχώρησή του. Εκτός, όμως, από τον Κουτίνιο, οι «μπλαουγκράνα» προτείνουν ως ανταλλάγματα και τους Σαμουέλ Ουμτιτί και Ιβάν Ράκιτιτς. Όμως, σε περίπτωση που η Παρί επιλέξει παραπάνω από ένα έμψυχα ανταλλάγματα, τότε το χρηματικό ποσό θα πέσει αρκετά κάτω από τα 100 εκατ. ευρώ. Ο 27χρονος διεθνής επιθετικός έφυγε από την Μπάρτσα το καλοκαίρι του 2017, έχοντας κοστίσει 222 εκατ. ευρώ. Με την Παρί ο Νεϊμάρ έχει παίξει σε 58 ματς, έχει σημειώσει 51 γκολ, ενώ μετρά 29 ασίστ. Με την Μπαρτσελόνα από το 2013 μέχρι το 2017 είχε 186 συμμετοχές, σημείωσε 105 γκολ, ενώ μοίρασε 76 ασίστ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass