«Χρυσός» ο Απ. Γρηγορίου της ΕΑΛ

ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΣΤΑ 400 μ. ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2019 21:06

Την 5η νίκη σε πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου πέτυχε ο αθλητής της ΕΑΛ Πήγασος, Γρηγορίου Απόστολος, φέρνοντας το χρυσό μετάλλιο στην πόλη μας.

Κατέκτησε την πρώτη θέση στα 400 μ. με εμπόδια Εφήβων, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου εφήβων - νεανίδων που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κατερίνη, με χρόνο 54,29 βελτιώνοντας τη φετινή του επίδοση. Ο αθλητής της ΕΑΛ θα αγωνιστεί στο ίδιο αγώνισμα την ερχόμενη Κυριακή στην πόλη μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου νέων έως 23ων ετών, πιστεύοντας σε νέα ατομική επίδοση κάτω από 54’’.
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Γρηγορίου Κων/ος στο ίδιο αγώνισμα πετυχαίνοντας νέα ατομική επίδοση με 58,66(ο αθλητής ανήκει στην κατηγορία των Παίδων).
Ικανοποιητική ήταν και η εμφάνιση της ομάδας στη σκυταλοδρομία 4χ100. Η διοίκηση του τμήματος στίβου του συλλόγου, ο πρόεδρος κ. Μουστάκας Βασίλειος και ο έφορος του τμήματος στίβου κ. Σιώπης Μιλτιάδης, έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία των αθλητών και τους εύχονται καλή επιτυχία στα επόμενα πανελλήνια πρωταθλήματα. Το τμήμα στίβου της ΕΑΛ ξεκινάει από τη νέα χρονιά τη λειτουργία της ακαδημίας στίβου για λιλιπούτειους υποψήφιους πρωταθλητές. Υπεύθυνοι θα είναι οι προπονητές του συλλόγου Μπακάλης Βασίλης, Τσομάκας Παναγιώτης και ο έφορος του τμήματος στίβου Σιώπης Μιλτιάδης. Στη φωτογραφία ο πρωταθλητής των 400μ με εμπόδια Απόστολος Γρηγορίου με τον προπονητή του κ. Βασίλειο Μπακάλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass