Ενωτικό κλίμα στη Γ.Σ. του Ερασ. Απόλλωνα

*ΧΡ. ΤΕΡΖΟΥΔΗΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ *Π. ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ: ΩΣ ΠΑΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΓΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ *ΠΡΟΚΗΡΥΧΤΗΚΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ *ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2019 22:22

Σε ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Φιλιππούπολης η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Λάρισας, κατά την οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της περιόδου 2018-19 και παράλληλα προκηρύχθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. τη Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Το παρών στη χθεσινή Γ.Σ. έδωσαν από την πλευρά της ΠΑΕ ο μεγαλομέτοχος κ. Μαντζανάς και ο διοικητικός κ. Βέβης.

Η ουσία είναι ότι τόσο τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης του Ερασιτέχνη Απόλλωνα όσο και οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξέπεμψαν μηνύματα αλληλοϋποστήριξης και ενότητας χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερα ικανοποιητική τη μέχρι τώρα συνεργασία τους, την οποία όπως επισήμαναν, θα ήθελαν να συνεχίσουν και στο μέλλον ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών της ερχόμενης Δευτέρας.

«Εμείς ως ΠΑΕ δεν παίρνουμε καμία θέση. Θα είμαστε, εννοείται, αρωγοί στη νέα διοίκηση, ανεξάρτητα από τα πρόσωπα που θα εκλεγούν. Θα στηρίξουμε την όλη προσπάθεια όσο μπορούμε και θέλουμε να έχουμε μία άψογη συνεργασία όπως ήδη την έχουμε. Δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία διαδικασία να στηρίξουμε τον έναν ή τον άλλον. Προσωπικά θα είμαι δίπλα σε όποιους εκλεγούν. Η μεγάλη ομάδα έχει ανάγκη τον Ερασιτέχνη. Έχει ανάγκη τους φιλάθλους, τα μέλη και όλον τον κόσμο που έρχεται και στηρίζει αυτήν την προσπάθεια. Δείξαμε, ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές, ότι διαθέτουμε μία δυνατή έδρα. Δεν θα ξεχάσουμε τον κόσμο με τον Πλατανιά και τον παλμό που είχε η κερκίδα.

Εμείς λοιπόν θα είμαστε ουδέτεροι, ξεκάθαρα. Δεν θα πάρουμε καμία θέση και θα στηρίζουμε το δύσκολο έργο όλων αυτών των ανθρώπων του Ερασιτέχνη» ήταν τα λόγια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Απόλλων, Παναγιώτη Μαντζανά, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, Χρήστος Τερζούδης τόνισε:

«Όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά και εάν θα είμαι εκ νέου πρόεδρος έτσι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε. Ο Απόλλωνας είναι ένα».

Η ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Στην αρχική του τοποθέτηση και αναφορικά με τον διοικητικό απολογισμό, ο κ. Τερζούδης αναφέρθηκε στις Ακαδημίες του συλλόγου, οι οποίες σήμερα απαριθμούν 320 παιδιά που μετέχουν σε όλα τα ηλικιακά τμήματα από 4 έως 16 ετών. Μάλιστα ο πρόεδρος του συλλόγου τόνισε ότι ο αριθμός αυτός διαρκώς αυξάνεται, γεγονός που καταδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο αναπτυξιακό κομμάτι.

Στη συνέχεια ο κ. Τερζούδης αναφέρθηκε στο γηπεδικό λέγοντας ότι η απερχόμενη διοίκηση εξασφάλισε για τα επόμενα δύο χρόνια τη χρήση του γηπέδου της 1ης Στρατιάς για τις ανάγκες των ακαδημιών, ενώ σε ό,τι αφορά στο γήπεδο Φιλιππούπολης τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει έργα ύψους 230.000 ευρώ από κονδύλια της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στοίχημα για τη συνέχεια θα πρέπει να αποτελέσει η ενεργειακή αναβάθμιση του γηπέδου, καθώς επίσης και η δημιουργία γυμναστηρίου (αίθουσα με βάρη) κάτω από τη μεγάλη κερκίδα.

Σε ό,τι αφορά στον οικονομικό απολογισμό, ο κ. Τερζούδης υπογράμμισε ότι η χρονιά έκλεισε με θετικό πρόσημο καθώς στο ταμείο του συλλόγου υπάρχουν περί τις 4.400 ευρώ.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Σχετικά με τις παρατηρήσεις των μελών του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, ο κ. Μπουχουρίδης υπογράμμισε ότι θα πρέπει η νέα διοίκηση να μεριμνήσει προκειμένου τα παιδιά των Ακαδημιών να μετέχουν σε περισσότερα τουρνουά για την απόκτηση εμπειριών. Για τον λόγο αυτό όπως είπε θα χρειαστεί να εξοικονομηθούν χρήματα και απηύθυνε πρόταση στην ΠΑΕ να στηρίξει όσο μπορεί το σωματείο προς αυτήν την κατεύθυνση.

Από την πλευρά του ο κ. Φωτάκης επισήμανε ότι η νέα διοίκηση θα πρέπει να δει το γηπεδικό και να προσπαθήσει να βρει και νέους χώρους προπόνησης για τα παιδιά της ακαδημίας. Επίσης είπε ότι θα πρέπει να δίδονται κίνητρα στα παιδιά και κάλεσε την ΠΑΕ να προωθεί στη μεγάλη ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Στο σημείο αυτό παρενέβη τόσο ο επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Κορομπίλιας όσο και ο κ. Μαντζανάς οι οποίοι είπαν ότι φέτος θα προωθηθούν τρεις ποδοσφαιριστές που θα πάρουν κανονικά μέρος και στην προετοιμασία της μεγάλης ομάδας.

ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ

Παράλληλα με την εκλογική διαδικασία, η απερχόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα απηύθυνε κάλεσμα για εγγραφή νέων μελών τα οποία θα μπορούν να πάρουν μέρος στη Γ.Σ. της ερχόμενης Δευτέρας, αλλά δεν θα έχουν προς το παρόν δικαίωμα ψήφου.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass