+3 για τον Απόλλωνα Λάρισας

*ΜΙΧΑΛΑΝΔΡΕΑΣ, ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2019 15:51

Τρεις επιπλέον παίκτες έχει ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Αριάν Μπελά και αυτοί είναι ο Μιχαλανδρέας Νύκταρης, ο Τάσος Δημητριάδης και ο Μάρκ Σιφναίος.

Ο Μιχαλανδρέας είναι επιτελικός μέσος, γεννημένος στις 30/12/1999 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες του ΟΦΗ έχοντας αγωνιστεί στην Κ-15, Κ-17 και Κ-20 και στη συνέχεια πραγματοποίησε 15 συμμετοχές στον ΑΟΧ Χανίων στη Football League.

Συνέχισε στην Κύπρο, στην Α' εθνική στην Καρμιώτισσα και μετέπειτα αγωνίστηκε στη Βέροια σε Α' και Β' εθνική. Μέχρι πρότινος ήταν μέλος στον Ηρόδοτο, ενώ έχει περάσει και από τον Νέστο Χρυσούπολης πρόπερσι, πρωτοπόρο στον όμιλο του στη Γ' εθνική με 11 συμμετοχές.

Ο επιθετικός Τάσος Δημητριάδης το διάστημα 2012-18 ανήκε στον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια είχε δοθεί ως δανεικός στη Michalovce από τη Σλοβακία, στην οποία συμμετείχε σε 11 παιχνίδια και ακολούθως αγωνίστηκε (πάλι ως δανεικός) στην ΑΕ Καραϊσκάκης, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 25 αγώνες.

Τον Ιούνιο του 2018 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Πόντου.

Παράλληλα έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Κ-17 την περίοδο 2013-14, με έξι συμμετοχές και ένα γκολ και στην Κ-19 τη σεζόν 2016-17, έχοντας τρεις συμμετοχές και ισάριθμα τέρματα.

Ο Μαρκ Σιφναίος (γεννηθείς στο Άμστερνταμ, 24 Νοεμβρίου 1996) είναι Ελληνοολλανδός επιθετικός ποδοσφαιριστής και ανήκε στον Παναθηναϊκό. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην Ολλανδία. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2014 στην ολλανδική Βάαλβαϊκ, όπου κατέγραψε τρεις συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος, έχοντας κυρίως συμμετοχή στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Το καλοκαίρι του 2017, ο Σιφναίος άφησε την Ολλανδία και τη Βάαλβαϊκ και έκανε το ταξίδι για την μακρινή Ινδία. Προορισμός του, η Κεράλα Μπλάστερς, η οποία είχε προπονητή τον Ρενέ Μιούλενστεν. Στις αρχές Ιανουαρίου του 2018, ωστόσο, ο Ρενέ Μιούλενστεν αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο. Ο Σιφναίος βλέποντας πως ο νέος προπονητής σκοπεύει να αλλάξει το πλάνο, αποφάσισε να μείνει ελεύθερος από την Κεράλα Μπλάστερς λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ινδική ομάδα.

Στις 26 Ιανουαρίου του 2018 συμφώνησε με την ινδική ΦΚ Γκόα που διεκδικούσε το ινδικό πρωτάθλημα. Με την ΦΚ Γκόα αγωνίστηκε στην ημιτελική φάση των play offs. Ο συνολικός απολογισμός του στην ομάδα ήταν 7 συμμετοχές και ένα γκολ.

Στις 4 Αυγούστου του 2018 υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό.

Το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας για το Κύπελλο Ελλάδος που έληξε 2-2.

ΑΝΑΝEΩΣΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Τασιούλης, ενώ επέστρεψαν στη λαρισινή ομάδα ο μεσοεπιθετικός Θοδωρής Λουκάς και ο δεξιός μπακ χαφ Θανάσης Κακάμης, μετά από έναν χρόνο απουσίας.

ΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ

Ξεκίνησαν χθες οι εργομετρικές εξετάσεις στον Απόλλωνα Λάρισας. Οι παίκτες των «κυανόλευκων» πέρασαν κατά γκρουπ και θα συνεχίσουν να περνάνε και σήμερα από τον απαραίτητο εργομετρικό έλεγχο, που φέτος πραγματοποιείται στο περίφημο "The Medical Project" που βρίσκεται στη Λεωφόρο Καραμανλή, ένα "κόσμημα" στον χώρο του, για όλη την Ελλάδα.

 Εκτός από τα εξειδικευμένα στελέχη του Κέντρου τις εξετάσεις επέβλεπαν τόσο ο προπονητής, κ. Αριάν Μπελά, όσο και ο γυμναστής της ΠΑΕ, κ. Κυριάκος Γιάγκου.

Η προετοιμασία του Απόλλωνα ξεκινάει σήμερα στις 18:00, ενώ η επίσημη «πρώτη» έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη στις 18:30 στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass