Τι είπαν οι προπονητές

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2019 22:24

Σε δηλώσεις που έκαναν μετά τον αγώνα οι προπονητές των δύο ομάδων, τόνισαν τα εξής:

Αριαν Μπελά (Απόλλων Λάρισας): «Προσπαθούμε να δοκιμάσουμε ποιο σύστημα θα ταιριάξει καλύτερα στην ομάδα μας. Δοκιμάσαμε στο φιλικό με τη Λαμία το σύστημα 4-3-3 και σήμερα το 3-5-2 και το 4-3-2-1, για να καταλήξουμε στο τέλος στην ενδεκάδα που θα παίξουμε στο πρωτάθλημα.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, αυτούς που παίξανε στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλύτερη, που είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, σχεδόν σε όλο το παιχνίδι.

Εμείς προσπαθήσαμε με αντεπιθέσεις, τα καταφέραμε μερικές φορές, καταφέραμε και να σκοράρουμε, και στο δεύτερο ημίχρονο αν ήμασταν λίγο πιο ομαδικοί θα μπορούσαμε να κάνουμε και το 2-2.

Δεν πειράζει όμως, σημασία έχει που κάνουμε φιλικά παιχνίδια για να προετοιμαστούμε καλύτερα και να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα.

Ήρθαν και νέα παιδιά στην ομάδα, μπαίνουνε σιγά-σιγά στο κλίμα και από δω και πέρα θέλω όλοι να είναι υγιείς, ώστε όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να έχω εγώ τον πονοκέφαλο για το ποιον θα χρησιμοποιήσω και όχι να μου λείπουν παίκτες».

Χουάν Φερνάντο (Ν.Π.Σ.Βόλος): «Για εμάς αυτό που κοιτάμε στα φιλικά παιχνίδια είναι να πιάνουμε υψηλή απόδοση και να έχουμε καλή νοοτροπία στο πώς παίζουμε. Και σκεφτόμαστε τον Πανιώνιο, στον αγώνα της πρεμιέρας. Το σκορ δεν είναι σημαντικό. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να βρω τους έντεκα, που θα ξεκινάνε.

Ακόμη δεν έχω καταλήξει στην ενδεκάδα, οι παίκτες μου δουλεύουν καθημερινά πολύ σκληρά και είμαι πολύ χαρούμενος διότι σε κάθε θέση, έχουμε δύο παίκτες.

Στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass