Βασ. Φωτιάς στον αγώνα Ατρόμητου -ΑΕΛ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2019 19:32

Από την ΚΕΔ ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2019-20.

Ο 30χρονος ρέφερι, Βασίλης Φωτιάς, από τον Σύνδεσμο Πέλλας, απόφοιτος Πολυτεχνείου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών, με μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Surrey στο Λονδίνο στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στον τομέα των Διαστημικών Τεχνολογιών και Διαπλανητικής Εξερεύνησης, που εργάζεται σε εταιρεία διαστημικών υπηρεσιών, ως σύμβουλος έρευνας και ανάπτυξης και κύριος μηχανικός δορυφόρων, από τον Σύνδεσμο Πέλλας κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο, που θα γίνει την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2018-2019, για τη Superleague, στον αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΛ 2-2 (11/02/2019) και ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 (14/04/2019). Βοηθοί του ο Μιχαήλ Παπαδάκης από το Ηράκλειο και ο Κωνσταντίνος Κωνστάντιος από τον Σύνδεσμο Εύβοιας. Τέταρτος θα είναι ο Αριστείδης Βάτσιος από τη Δυτική Αττική, διαιτητής VAR ο Τάσος Παπαπέτρου από την Αθήνα, διαιτητής AVAR o Δημήτρης Σαμοΐλης από τον Σύνδεσμο Αθηνών και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Αγαδάκος από την Ε.Π.Σ. Πειραιά.
Ο Στέφανος Κουμπαράκης από την Ε.Π.Σ. Θράκης θα διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) θα διαιτητεύσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) θα «σφυρίξει» τον αγώνα ΑΕΚ-Ξάνθη, ενώ ο Μανώλης Σκουλάς θα είναι ο «άρχοντας» στη συνάντηση Λαμία-Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά οι ορισμοί της 1ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
19:00 Λαμία – Παναθηναϊκός: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), Μεϊντάνας (Αχαΐας), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), VAR: Κομίνης (Θεσπρωτίας), AVAR: Μπαλτάς (Αχαΐας), παρ.: Τικοζόγου (Μακεδονίας)
21:00 Άρης – ΟΦΗ: Μανούχος (Αργολίδας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος: Τάσης (Ηπείρου), VAR: Τζήλος (Λάρισας), AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), παρ.: Μπίκας (Χαλκιδικής)
21:30 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Κουμπαράκης (Θράκης), Χατζηνάκος (Δράμας), Τζιώτζιος (Θράκης), 4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), παρ.: Φλώτσιος (Βοιωτίας).

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
19:00 Ατρόμητος – ΑΕΛ: Φωτιάς (Πέλλας), Παπαδάκης (Ηρακλείου), Κωνστάντιος (Ευβοίας), 4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών), παρ.: Αγαδάκος (Πειραιά)
19:15 Πανιώνιος – Βόλος : Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Σίπκας (Σάμου), 4ος: Βρέσκας (Πιερίας), VAR: Σέζος (Κιλκίς), AVAR: Καρσιώτης (Κορινθίας), παρ.: Μπέρσης (Αρκαδίας)
20:00 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Ψαρρής (Ζακύνθου), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών), παρ.: Λιόλιος (Λάρισας)
21:30 ΑΕΚ – Ξάνθη: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), 4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας), παρ.: Ιωσηφόγλου (Αθηνών).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass