Πώς διαμορφώνονται οι όμιλοι στην Α1 ΕΠΣΛ

ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (20:00) ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ - ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2019 17:34

Το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ (περιόδου 2019-20) θα διεξαχθεί, όπως είναι γνωστό, σε δύο ομίλους των 16 ομάδων.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης δόθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Γρηγοριάδη το βασικό σχέδιο συγκρότησης των δύο ομίλων. Συγκεκριμένα, οι ομάδες χωρίστηκαν ως εξής:
1ος Όμιλος (12 ομάδες-4 κενές θέσεις): Κεραυνός Δρυμού, Δήμητρα Γιάννουλης, Δόξα Βαλανίδας, Ακαδημία Τυρνάβου, Κεραυνός Δένδρων, Κίσσαβος Συκουρίου, Όλυμπος Γόννων, ΣΣ Ραψάνης, Άρης Κουλουρίου, Φιλοκτήτης Μελιβοίας, Προοδευτική Ανάβρας, Χείμαρρος Μαρμαρίνης.
2ος Όμιλος (13 ομάδες-3 κενές θέσεις): ΑΟ Ναρθακίου, Ατρόμητος Βαμβακούς, Αναγέννηση Φαρσάλων, Δόξα Υπέρειας, Δόξα Ραχούλας, ΑΟ Ελευθερών, Αετός Αμυγδαλέας, ΑΕ Βουναίνων, Παναγροτικός Νίκαιας, Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων, Αστήρ Μελισσοχωρίου, Απόλλων Γαλήνης 2016, Δάφνη Γλαύκης.
***Δεν τοποθετήθηκαν στους ομίλους οι 7 ομάδες που εδρεύουν στην πόλη της Λάρισας, ήτοι ΑΣ Βορειοηπειρωτών, Προμηθέας, Αστραπή Ν.Π., Πελασγιώτιδα, Πανιώνιος, Ιπποκράτης και Λαρισαϊκός, οι οποίες θα επιλέξουν σε ποιον όμιλο επιθυμούν να αγωνιστούν, προκειμένου να συμπληρωθούν τα κενά (η δήλωση θα είναι μυστική). Εάν για παράδειγμα σε κάποιον από τους δύο ομίλους εκφράσουν την επιθυμία συμμετοχής περισσότερες ομάδες από όσες είναι οι κενές θέσεις, τότε θα γίνει κλήρωση. Μια βασική προϋπόθεση είναι ότι ο Λαρισαϊκός και ο Πανιώνιος δεν θα τοποθετηθούν στον ίδιο όμιλο.
Η διαδικασία για τη συμπλήρωση των κενών θέσεων στους δύο ομίλους της Α1 Κατηγορίας θα γίνει σήμερα Πέμπτη και ώρα 20:00 στα γραφεία της ΕΠΣΛ. Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων καλούνται οι εκπρόσωποι των ενδιαφερομένων σωματείων να παρευρεθούν.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΛ
Μετά από πρόταση του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ κ. Γρηγοριάδη οι τρεις πρώτες φάσεις του κυπέλλου ΕΠΣΛ θα διεξαχθούν ως εξής:
Στην α’ φάση θα αγωνιστούν οι ομάδες της Β’ ΕΠΣΛ, στη β’ φάση θα μπουν οι ομάδες της Α1 και στη γ’ φάση οι ομάδες της Α’ ΕΠΣΛ. Το κύπελλο θα ξεκινήσει στις 28-29/9.

 

ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ
Σχετικά με την έδρα διεξαγωγής του Σούπερ ΚΑΠ ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και τον ΠΟΕ που ορίστηκε για τις 8 Σεπτεμβρίου, η περίπτωση του Arena απομακρύνεται και το πιθανότερο είναι ο αγώνας να διεξαχθεί στο γήπεδο Τυρνάβου (ενδιάμεση απόσταση).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass