ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ:

Δύσκολη εβδομάδα...

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2019 22:15

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με τα Τρίκαλα, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος» δήλωσε: «Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε να πάρουν λεπτά συμμετοχής κάποια παιδιά

τα οποία δεν είχαν την ευκαιρία μέχρι στιγμής να παίξουν στο πρωτάθλημα, ενώ είχαμε και την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ένα νέο σχήμα. Είχαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για να συμπληρώσουμε κάποια κομμάτια της φυσικής κατάστασης όπου είχαμε και έχουμε θέμα, οπότε η εικόνα ήταν αναμενόμενη για μένα. Σημαντικό ήταν ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Από αύριο σκεπτόμαστε και οργανωνόμαστε για το παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο». *** Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Περικλής Αμανατίδης είπε: «Είναι μια μεγάλη νίκη η λύση του γηπεδικού θέματος και ευχαριστούμε όλους αυτούς που πήραν αυτήν την απόφαση. Έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια ο πρόεδρος αλλά συνάντησε και έναν δήμαρχο ο οποίος πραγματικά θέλει να κάνει για την πόλη του το καλύτερο. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι μία δικαίωση για όλους, διότι οι ομάδες ανήκουν στις πόλεις». Όσον αφορά στο φιλικό με την ΑΕΛ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος: «H ομάδα είναι όπως τη θέλουμε, είναι σε έναν πολύ καλό δρόμο και χαιρόμαστε να την βλέπουμε. Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια σε ένα πολύ αξιόπιστο φιλικό και ευχαριστούμε την ομάδα της Λάρισας. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα και να δούμε κάποιες αδυναμίες τις οποίες πρέπει να βελτιώσουμε. Βήμα βήμα πάμε για τον στόχο μας, τον έχουμε πει, αυτό δεν αγχώνει τους παίκτες, είμαστε εδώ για να πρωταγωνιστήσουμε. Μένουν κάποιες μέρες ακόμη για να κάνουμε το μοντάρισμά μας και το τελικό μας σχήμα. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε σήμερα κοντά μας και στα Τρίκαλα είναι βέβαιο ότι θα έχουμε μία μεγαλύτερη οικογένεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass