Πανελληνιονίκης ο Π. Καρατσιβής

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2019 22:18

Πρωταθλητής Ελλάδος ανακηρύχθηκε ο ποδηλάτης του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας Πάνος Καρατσιβής στο όμνιουμ στην κατηγορία εφήβων. Στην κατηγορία ανδρών αν και έφηβος κατέλαβε τη 2η θέση στο ατομικό πουρσουΐτ. Για τον λαρισινό

σύλλογο η 2η ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πίστας Ανδρών ήταν πετυχημένη καθώς στο όμνιουμ, στην κατηγορία εφήβων, εκτός του Καρατσιβή, 13ος ήταν ο Αντώνης Γούτας, 20ός ο Ζήσης Μάντζιαρης, ενώ στην κατηγορία παίδων ο πρωτοεμφανιζόμενος Αλέξανδρος Μπαρμπαγιάννης κατέλαβε την 3η θέση. Στην κατηγορία ανδρών στο ατομικό πουρσουΐτ εκτός της δεύτερης θέσης του Καρατσιβή, στο ίδιο αγώνισμα ο Πέτρου Ευάγγελος κατέλαβε τη 12η. Στους πόντους, ο Βασίλης Τσοπούρογλου τερμάτισε στην 7η θέση, ενώ ο Πέτρου Ευάγγελος εγκατέλειψε. Στο ομαδικό σπριντ, η ομάδα του ΠΓΣΛ αποτελούμενη από τους: Δημήτρη Γκαλιούρη, Ευάγγελο Πέτρου και Βαγγέλη Σεκλιζιώτη κατέλαβε την 7η θέση. Τέλος στα 1000μ. οι Βαγγέλης Σεκλιζιώτης, Ευάγγελος Πέτρου κατέλαβαν τη 12η και 15η θέση αντίστοιχα. Ο σύλλογος εγκωμίασε τον προπονητή Αποστόλη Τσοπούρογλου για το έργο που παρουσίασε για μια ακόμα χρονιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass