Εντυπωσιακός ο Γ.Σ. Φαρσάλων

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΜΕ 73-44

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2019 22:06

Στο Κύπελλο Ελλάδος θα συνεχίσει ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων έπειτα από την ευρεία νίκη που πέτυχε απέναντι στην ομάδα της Ευρώπης Πευκοχωρίου με σκορ 73-44, χθες το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαρσάλων, ομάδα που θα αντιμετωπίσουν και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών.


Στην πρώτη περίοδο οι δύο ομάδες κινήθηκαν αναγνωριστικά με μικρές εναλλαγές στο σκορ, κλείνοντας για την ομάδα των Φαρσάλων, μόλις ένα πόντο πίσω από τους φιλοξενούμενους (18-19).
Τη δεύτερη περίοδο ξεκίνησε ένας επιθετικός μονόλογος των Φαρσαλινών σημειώνοντας σερί 16-0 (34-19), στα πρώτα έξι λεπτά, συνεχίζοντας την επιθετική και αμυντική υπεροχή των γηπεδούχων, έως το τέλος της περιόδου, καθηλώνοντας τους αντιπάλους στους 4 πόντους (27-4), με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το ταμπλό να δείχνει 45-23.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα για τις δύο ομάδες, οι Φαρσαλινοί συνέχισαν στο ίδιο σερί, κάνοντας παράλληλα συντήρηση δυνάμεων και αυξάνοντας τη διαφορά κατά τέσσερις πόντους (57-31) στο τέλος της τρίτης περιόδου όπου και συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και στην επόμενη περίοδο, έως και τη λήξη της αναμέτρησης (16-13), με τους παίκτες του Γρηγόρη Γιασσάρη να πανηγυρίζουν την πρώτη επίσημη νίκη της χρονιάς.
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι πέτυχαν από το σημείο των βολών πάνω από 30 πόντους, με τους αντιπάλους τους να βρίσκονται στην αντίστοιχη θέση των βολών ελάχιστες φορές.
Δεκάλεπτά: 18-19, 45-23, 57-31, 73-44
Γ.Σ. Φαρσάλων (Γιασσάρης): Πεταλωτής 8, Στάνκοβιτς 5(1), Τσούμας Σ. 7, Βρεττάς 11, Τσούκας 11(1), Βασιλείου, Παπαχρήστος 14(1), Μουλάς 15, Δέσπος 2.
Ευρώπη Πευκοχωρίου (Παναγιωτόπουλος) Σελεμενάκης, Σμυρλής, Φιλοξενίδης 15(1), Τσίνας, Βλαγκόγιας 12(1), Ευγενίου 6, Χαρταβέλλας, Τογανίδης 2, Κωνσταντινίδης 4, Ζαχαρής 5, Κανακόγλου, Τύπος.

 

 

Ενισχύεται με Στάνκοβιτς

Στην ομάδα του Γ.Σ. Φαρσάλων θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Δημήτρης Στάνκοβιτς και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, προερχόμενος από την ομάδα των Ίκαρων Τρικάλων. Ο Στάνκοβιτς είναι γεννημένος στις 29 Δεκεμβρίου του 1998, έχει ύψος 1,93 μ. και ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα το 2008 στην ομάδας της Αχαγιάς ’82, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στην ομάδα του Απόλλωνα Πατρών, στην Απολλωνιάδα και στον Α.Ο. Αγρινίου.
Με τη συγκεκριμένη προσθήκη αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το ρόστερ του Γρηγόρη Γιασσάρη, στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass