Οροι και προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή των «μικρών» πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2019 15:30

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣΛ ανακοινώθηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή των «μικρών» πρωταθλημάτων:

K-16: Υποχρεωτικά δελτία όλοι οι ποδοσφαιριστές. Κ-14: Υποχρεωτικά δελτία όλοι οι ποδοσφαιριστές. Κ-13: Αιτήσεις μεταβολών, Συμπληρωμένα όλα τα πεδία (εκτός του γιατρού), Δήλωση κηδεμόνα θεωρημένη από ΚΕΠ, Προσκόμιση των αιτήσεων μεταβολών, συνοδευόμενων από το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας, για θεώρηση στην ΕΠΣΝΛ. Κ-12: Αιτήσεις μεταβολών, Συμπληρωμένα όλα τα πεδία (εκτός του γιατρού), Δήλωση κηδεμόνα θεωρημένη από ΚΕΠ, Προσκόμιση των αιτήσεων μεταβολών, συνοδευόμενων από το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας, για θεώρηση στην ΕΠΣΝΛ. * Για όλες τις κατηγορίες οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν υποχρεωτικά την ατομική κάρτα υγείας. *Οι προπονητές πρέπει πριν προχωρήσουν στην έκδοση δελτίου πιστοποίησης προπονητή, να καταθέσουν πρώτα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ανανέωση της κάρτας τριετίας τους. *Κατάθεση ονομαστικής λίστας με τη δύναμη του κάθε τμήματος για θεώρηση από την ΕΠΣΛ. * Όσα σωματεία μετέχουν σε μία ηλικιακή κατηγορία με περισσότερα του ενός τμήματα, απαγορεύεται να μεταφέρουν ποδοσφαιριστή από ένα τμήμα σε άλλο, έστω και αν αυτός ανήκει νόμιμα στο σωματείο. Ο έλεγχος των σχετικών καταστάσεων είναι ευθύνη των διαιτητών των αγώνων. * Επιτρέπεται η συμμετοχή νεότερου ποδοσφαιριστή σε πρωτάθλημα μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας, εφόσον πληροί τις υπόλοιπες προϋποθέσεις που ισχύουν για τη συγκεκριμένη κατηγορία. * Επιτρέπεται η συμμετοχή κορασίδων, σε αγώνες παίδων, μέχρι την ηλικία των 14 ετών (όποτε συμπληρώνεται το 14ο έτος, σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass