Συγκροτήθηκε το επιστημονικό Tμήμα του ΕΣΚΑΝ της ΓΓΑ

ΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2019 15:31

Στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης και διαρκούς αναβάθμισης της λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ αποφασίστηκε η συγκρότηση Επιστημονικού Τμήματος με συντονιστή τον Ευστάθιο Κουκέα, χημικό, για περαιτέρω ενίσχυση του ρόλου του ΕΣΚΑΝ, ενώ μετέχει και ο καθηγητής Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας.

Το Επιστημονικό Τμήμα (E.T.) αποτελείται από τις ακόλουθες (Yπo)Επιτροπές: α. (Yπo)Επιτροπή Ειδικών (Expert Group). β. Ιατρική (Yπo)Επιτροπή (MedicaI Group) Η σύνθεση των ανωτέρω (Yπo)Επιτροπών είναι 5μελής, πλέον ενός μέλους, το οποίο αναλαμβάνει ρόλο συντονιστή τoυ Ε.T. και το οποίο μετέχει στις δραστηριότητες της (Yπo)Επιτροπής Ειδικών.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ (EXPERΤ GRΟUP)

KOYKEAΣ EYΣΤAΘΙΟΣ Xημικός KAPAXAΛIΟY ΕYANΘΙA Επιστήμων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού KAΣΙMAΤH AΙKATEPINH Ιατρός Kυτταρολόγος KOYPΕΤAΣ ΔHMΗΤΡΙΟΣ Καθηγητής Τοξικολογίας ΠΘ ΛEΩN ΓPHΓΟPIΟΣ Ιατροδικαστής MΠAPKOYKHΣ BAΣΙΛEΙΟΣ Αναπληρωτής Καθηγητής TEΦAA

ΙATPΙΚH EΠΙTPΟΠΗ (MEDΙCAL GROUP)

ΣTEΦANOYΔAKHΣ ΓΕΩPΓIOΣ Ορθοπεδικός / Χειρουργός MΠAKΙPHΣ ΠAYΛΟΣ Καρδιολόγος ΠAΠAΪΩANNΟY ΣΠYPΙΔΩN Καρδιολόγος, Δ/ντής Καρδιολογικής Κλινικής ΣTAΓΓOYPAKΗ ΣΟΦΙΑ Ακτινολόγος XPΟNAΣ AΓΓΕΛΟΣ Χειρουργός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass