Συμφωνία 122.000 ευρώ για το γήπεδο

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2019 20:13
Η ομάδα της ΑΕΛ θα αγωνίζεται σε ανακατασκευασμένο γήπεδο Η ομάδα της ΑΕΛ θα αγωνίζεται σε ανακατασκευασμένο γήπεδο

Η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του AEL FC ARENA ξεκινάει από αύριο ώστε να είναι έτοιμος μέχρι την 28η Οκτωβρίου για να μπορέσει η ΑΕΛ να αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στις 3 Νοεμβρίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το έργο που ανέλαβε γνωστή εταιρεία που εδρεύει στη Λιβαδειά θα κοστίσει μαζί με τα χωματουργικά 122.000 ευρώ και θα δώσει η ΠΑΕ ΑΕΛ το 60% και η «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» το υπόλοιπο 40%.
Ο αγωνιστικός χώρος θα έχει τις προδιαγραφές του γηπέδου της Τούμπας, ενώ χάρη στη σωστή λειτουργία του αποστραγγιστικού η ανακατασκευή θα ολοκληρωθεί σε 15 περίπου μέρες και θα υπάρχει άλλη μια βδομάδα για να «δέσει» ο χλοοτάπητας.

«ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΛ μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου μετά τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου μεταξύ ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0.
Ο προπονητής δεν μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΛ και το μόνο που τόνισε είναι ότι πρέπει η ομάδα να κοιτάει μπροστά και κυρίως στα δύο επόμενα παιχνίδια εκτός έδρας με Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙ ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ
Μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Μιλοσάβλιεβιτς και του Μπέρτου σειρά παίρνει το θέμα του Κρίστινσον. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ανανεώσει για τρία ακόμα χρόνια τον Ισλανδό τερματοφύλακα και βρίσκεται σε αναμονή του μάνατζερ του παίκτη που θα βρίσκεται στη Λάρισα στις 15 Οκτωβρίου.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία πέντε ομάδες για όσα συνέβησαν την 6η αγωνιστική. Αυτές είναι οι ΑΕΛ, Άρης, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ οι οποίες καλούνται να απολογηθούν για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους.
Την ΠΑΕ ΑΕΛ κάλεσε: «Βάσει των αναφερομένων στο από 5/10/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 5/10/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α', 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.»

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1. Συνολικά κόπηκαν στα επτά παιχνίδια που έγιναν, 28.363 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 4.056. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων στο παιχνίδι Βόλος-Ατρόμητος, που κόπηκαν 617 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο Άρης-Ολυμπιακός 13.143 εισιτήρια. Στον αγώνα, ΑΕΛ-ΑΕΚ, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 4.404 εισιτήρια.
Αναλυτικά τα εισιτήρια της 6ης αγωνιστικής
Παναθηναϊκός – Ξάνθη 2.614 εισιτήρια
ΑΕΛ – ΑΕΚ 4.404 εισιτήρια
Βόλος – Ατρόμητος 617 εισιτήρια
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 3.068 εισιτήρια
ΟΦΗ – Πανιώνιος 3.832 εισιτήρια
Άρης – Ολυμπιακός 13.143 εισιτήρια
Λαμία - Παναιτωλικός 715 εισιτήρια

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass