Διεξάγεται σήμερα στη Λάρισα ο 1ος νυχτερινός αγώνας δρόμου

*ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ *ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000 ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ *ΣΤΙΣ 19:00 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2019 15:10

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Σήμερα στις 19:00 με σημείο εκκίνησης την Κεντρική πλατεία της πόλης διεξάγεται ο 1ος νυχτερινός αγώνας δρόμου Λάρισας που διοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και το Επιμελητήριο.

Ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός το οποίο αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή ο κόσμος της Λάρισας και όχι μόνο, γεγονός που καταδεικνύεται από τη μεγάλη συμμετοχή. Πάνω από 2.000 δρομείς (ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη οι συμμετοχές) θα δώσουν το «παρών», στέλνοντας το μήνυμα ότι τα βραδινό τρέξιμο είναι εξίσου ωφέλιμο, διώχνει το στρες, τα πρωινά γίνονται πιο ήρεμα και κοιμάσαι καλύτερα. Επειδή ωστόσο ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί παράλληλα μία γιορτή του αθλητισμού και ειδικότερα του δρομικού κινήματος και λόγω της μεγάλης συμμετοχής, από τους διοργανωτές ανακοινώθηκε ότι όσοι δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να έρθουν και να τρέξουν χωρίς αριθμό και χρονομέτρηση. Επίσης για τους εκτός Λάρισας αθλητές η επίδοση αριθμών θα γίνεται την ημέρα του αγώνα 14:00-18:00 στη γραμματεία του αγώνα στην Κεντρική πλατεία Λάρισας. Οι διαδρομές του αγώνα είναι τρεις: α) 800 m (για παιδιά Δημοτικού), ώρα εκκίνησης 19:00 β) 3.000 m, ώρα εκκίνησης 19:15 γ) 10.000 m, ώρα εκκίνησης 19:45 Χορηγός είναι η εταιρεία EXALCO που στηρίζει τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της πόλης έχοντας υψηλό το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Παράλληλα, ο αγώνας διεξάγεται στη μνήμη του Δημήτρη Μπαρμπαγιάννη, ενός πρωταθλητή του ΓΣΛ που αγωνιζόταν σε μαραθώνιο, 10.000 μέτρα, ποδηλασία αλλά και μπόντι μπίλντιγκ. Οι διαδρομές που θα ακολουθήσουν οι δρομείς με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική πλατεία είναι: 10.000 μέτρα: Κύπρου, Αγ. Μαρίνης, 25ης Μαρτίου, 31ης Αυγούστου, Βενιζέλου, Γρ. Λαμπράκη, Περιφερειακός, Ηρώων Πολυτεχνείου, Κραννώνος, Θέτιδος, Κύπρου. 3.000 μέτρα: Κύπρου, Αγ. Μαρίνης, 25ης Μαρτίου, 31ης Αυγούστου, Βενιζέλου, Καλλιθέας, Αθηνάς, Θέτιδος, Κύπρου. 800 μέτρα: Κύπρου, Φιλελλήνων, Βενιζέλου, Ηφαίστου, Κενταύρων, Κύπρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες διεξαγωγής του 1ου νυχτερινού αγώνα δρόμου θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς όπου θα τρέξουν οι δρομείς από τις 18:00 έως τις 22:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass