Η σκυτάλη έστειλε μήνυμα...

* Φιλανθρωπίας, αλληλεγγύης και διασκέδασης * Κ. Αγοραστός: Η Λάρισα αγαπάει τον αθλητισμό

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2019 22:25

Για μια ακόμα χρονιά η Λάρισα έστειλε το μήνυμα της φιλανθρωπίας, της αλληλεγγύης και της διασκέδασης στον αγώνα Street relays που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς συμμετείχαν δεκάδες μεγάλοι στα 5.000 μέτρα και εκατοντάδες παιδιά στις σκυταλοδρομίες.

Διοργανωτές του αγώνα ήταν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων, το Επιμελητήριο Λάρισας, με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό να δηλώνει ότι η Λάρισα αγαπάει τον αθλητισμό και κάθε Κυριακή προσπαθεί να βγάλει τον κόσμο από τα σπίτια του με αθλητικές εκδηλώσεις. Ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Μιχάλης Αναστασίου προετοίμασε εκπλήξεις για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού του ημιμαραθωνίου δρόμου Λάρισας-Τυρνάβου στις 8 Δεκεμβρίου, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Νίκος Λιούπας μίλησε για το πάθος των παιδιών για άθληση, αφού αρκετές ακαδημίες συμμετείχαν στη διοργάνωση δείχνοντας τη στροφή των μικρών παιδιών προς την άθληση και την ποιότητα της παιδείας που παρέχουν οι ακαδημίες της πόλης. Στον αγώνα παρευρέθηκαν εκτός των προαναφερόμενων, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αλεξούλης (δεν χάνει καμία εκδήλωση αθλητική συμπληρώνοντας ότι στην καθημερινότητα της πόλης συμπεριλαμβάνεται και ο αθλητισμός…), οι δημοτικοί σύμβουλοι Κοσμάς Γιαννακόπουλος και Θόδωρος Καφφές, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηλίας Καφφές, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεγάλων Αποστάσεων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού Νίκος Γούλας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αποστόλης Γούλας και άλλοι. Μόλις τελείωσαν οι αγώνες, ο αθλητισμός έδωσε τη σκυτάλη στη διασκέδαση και δεκάδες μικροί απόλαυσαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου λέγοντας χαλάλι στο τρέξιμο. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου για μια ακόμα φορά ξεσήκωσε τα πλήθη. Την εκδήλωση παρουσίασε ο αθλητικός συντάκτης της «Ελευθερίας» Σωτήρης Κέλλας. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5.000 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΕΣ 1)Γιώργος Πουρνάρας 2)Αθανάσιος Ευαγγέλου 3)Γιώργος Μπέλτσιος ΓΥΝΑΙΚΕΣ 1)Ευσταθία Φλώρου 2)Νικολιά Καρανάσιου 3)Αικατερίνη Δραχαλίβα 4X1000 M. ΑΝΔΡΕΣ 1)Λούγγος Μιχαήλ,Μιχόπουλος Παναγιώτης, Γκανάβας Μάριος, Σκούπρας Θόδωρος 2)Παπαγεωργίου Νίκος, Μπέης Κωνσταντίνος, Μπουλασίκης Ευάγγελος, Λεβέντης Κώστας 3) Γκέκας Χρήστος, Ρουμπιές Νίκος, Σεΐζης Γιώργος, Τζιουρτζουκλής Γιώργος ΓΥΝΑΙΚΕΣ 1)Ευθυμίου Ειρήνη, Σουφλιά Φωτεινή, Κολτσίδα Εβελίνα, Παπαδοπούλου Ιωάννα 2) Μάκα Μαρκέλλα, Μάγγου Μαρία, Παπά Αποστολία, Μάνη Κωνσταντίνα-Μαρία 3) Βερρονοπούλου Ευαγγελία-Μαρία, Μπίγγου Μαρία, Γεωργιάδου Θεοπίστη, Καλογήρου Ελένη. ΜΙΚΤΗ 1) Κυριακάκης Φιλάρετος, Μπαλαμπώτης Βασίλης, Δρακωτός Αχιλλέας, Βλισσαρούλη Χρυσή 2) Αργυροπούλου Ελένη, Μιχαήλ Άγγελος, Χαντέ Άρτεμις, Παπαγεωργίου Χριστόφορος 3) Τσίντζα Βένια, Πασαδέλης Πελοπίδας, Πέτρου Γιώργος, Σταμούλη Ειρήνη. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ 1) Μιχαήλ Λώλης, Πέτρος Λώλης ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 1) Πελασγός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass