Δείχνει χαρακτήρα η ΑΕΛ

*Είναι θετικό πως για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι διατήρησε το αήττητο *Το μυαλό πλέον στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2019 22:39

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε η ΑΕΛ από το Αγρίνιο, το τελικό 2-2 είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και η ομάδα μετά τα χθεσινά αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League 1, βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού

πίνακα.
Οι «βυσσινί» στην προχθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό έδειξαν χαρακτήρα και μπορεί να έγιναν λάθη, κυρίως στον αμυντικό τομέα, όμως οι παίκτες έβγαλαν αντίδραση και έδειξαν πως δεν τα παρατάνε, ακόμη και όταν δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους ημέρα.
Αγωνίζονται με τη νοοτροπία του νικητή και παρότι το 0-1 έγινε 2-1, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα ισοφαρίζοντας τον αντίπαλό τους και είναι πολύ σημαντικό πως για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, η ομάδα διατήρησε το αήττητο.
Και όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, η ισοπαλία σίγουρα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αν αναλογιστούμε πως ο Παναιτωλικός «καιγόταν» για τους βαθμούς της νίκης, προκειμένου να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.
Κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ΑΕΛ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ήταν σαφώς καλύτερη του αντιπάλου της, όμως γνώρισε την ήττα με 1-0 και δεν πήρε ούτε βαθμό.
Καλός λοιπόν χαρακτηρίζεται ο βαθμός που απέσπασε η ομάδα στο Αγρίνιο. Πάντα όμως «εχθρός» του καλού είναι το καλύτερο και η ομάδα θα ξεκινήσει από σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία της για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά με τον Παναθηναϊκό στην πρωτεύουσα.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου είναι πως δεν υφίστανται ιδιαίτερα προβλήματα και όλοι σχεδόν οι παίκτες είναι στη διάθεσή του, ενώ θα αξιολογηθεί η κατάσταση των τραυματιών Ζίζιτς, Φιλίποβιτς και Σικάφκα.
*Να σημειώσουμε πως στο πρώτο γκολ που πέτυχε η ΑΕΛ με τον Μιχαήλ στο 27’ κόντρα στον Παναιτωλικό, αυτός που σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ ήταν ο πρώτος επόπτης κ. Πάγκαλος ( Λασιθίου) και όχι ο Δίπλαρης (Καρδίτσας), όπως αναφέρθηκε. Ορθά ο διαιτητής κ. Φωτιάς με τη βοήθεια του VAR έδειξε σέντρα και έγινε σε εκείνο το χρονικό σημείο, το 0-1.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΦΩΤΙΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ σε χθεσινή ανακοίνωσή της συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, τονίζοντας πως δημιουργείται μια ομάδα που δείχνει χαρακτήρα και η οποία παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να κατακτήσει τη νίκη. «Αυτή την ΑΕΛ που ονειρευόμαστε, αυτή την ΑΕΛ που ονειρεύονται οι οπαδοί μας και που μαζί με τίμιους και καθαρούς αντιπάλους σαν τον Παναιτωλικό και με καθαρούς διαιτητές σαν τον νεαρό αυτόν διαιτητή, τον Φωτιά, του συνδέσμου Πέλλας και με καθαρούς διαιτητές VAR σαν τον νεαρό Γκορτσίλα του συνδέσμου Μακεδονίας, θα επαναπροσδιορίσουμε την ποδοσφαιρική γιορτή και θα ξαναφέρουμε τους Έλληνες φιλάθλους μαζί με τις οικογένειές τους στα γήπεδα» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ ευχαρίστησε και τον Παναιτωλικό για την υποδειγματική φιλοξενία, υποσχόμενη πως θα την ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο, στο παιχνίδι του δεύτέρου γύρου, στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass