Προχωράει του Κρίστινσον...

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2019 22:07

Ο Βαγγέλης Μόρας ήταν ο παίκτης που έκλεψε την παράσταση στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου Παναιτωλικού-ΑΕΛ 2-2, αλλά χωρίς αμφιβολία και αυτή την αγωνιστική περίοδο ο Κρίστινσον παραμένει από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι υπάρχει σε δύο πίνακες στατιστικών της Super League.


Προηγείται στα κλεψίματα με 28 και ακολουθούν οι: Κότνικ (Πανιώνιος) 28, Γκαραβέλης (ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ) 28, Παπαδόπουλος (Αστέρας Τριπ.) 28, Βελλίδης (Λαμία) 27.
Επίσης βρίσκεται στην 5η θέση στις αποκρούσεις με 21, ενώ προηγούνται οι: Γκαραβέλης (ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ) 26, Παπαδόπουλος (Αστέρας Τρίπολης) 26, Κότνικ (Πανιώνιος) 24.
Με τέτοιες επιδόσεις φυσικό είναι το ερώτημα που απασχολεί τους φίλους της ΑΕΛ να είναι η ανανέωση της συνεργασίας μαζί του, καθώς το συμβόλαιο του Ισλανδού τερματοφύλακα τελειώνει τον Ιούνιο.
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ συζήτησε με τους μάνατζερ του παίκτη (ο ένας είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Ανδρέας Παπούλιας που είναι και μάνατζερ του Ασούμπρε) και όπως έλεγε το περιβάλλον του μεγαλομετόχου οι επαφές είναι σε καλό δρόμο, ενώ υπήρξαν συνομιλίες και με τον διεθνή Ισλανδό τερματοφύλακα. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον παίκτη δεν προσδιορίστηκε χρονικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ...
Η ΑΕΛ στα εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι τώρα δείχνει ευάλωτη καθώς τόσο στο παιχνίδι με τον Άρη όσο και σ’ αυτό με τον Παναιτωλικό δέχθηκε από δύο τέρματα. Φυσιολογικά λοιπόν χθες ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου έδειξε σε βίντεο τα αμυντικά λάθη της ομάδας που είχαν ως αποτέλεσμα να δεχθεί για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα εκτός έδρας δύο τέρματα.
Αυτό που θέλει ο προπονητής είναι να μην επαναληφθούν στη νέα εκτός έδρας αναμέτρηση που δίνει η ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

 

ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ
Ένας μόλις παίκτης της ΑΕΛ είδε την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό κι αυτός ήταν ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς. Τέλος, θυμίζουμε ότι στο όριο συνεχίζουν να είναι ο Αλέξης Μιχαήλ και ο Αντνάν Σετσέροβιτς με τρεις και αν δεχτούν ακόμα μία θα απουσιάσουν σ’ έναν αγώνα.
Αναλυτικά, οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στη Superleague 1 την σεζόν 2019-2020.
Αλέξης Μιχαήλ, Αντνάν Σετσέροβιτς 3, Νίκος Καρανίκας, Φατιόν Αντονι, Έργκους Κάτσε, Μανώλης Μπέρτος 2, Παναγιώτης Μπάλλας, Μάρκο Νούνιτς, Αμπιόλα Ντάουντα, Βαγγέλης Μόρας, Αμρ Γουάρντα, Τζόναθαν Μπούστος, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Έγκμουντουρ Κρίστινσον 1.

 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1. Συνολικά κόπηκαν 64.399 εισιτήρια, στους επτά αγώνες, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 9.200. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης όπου κόπηκαν 1.522 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ, 25.121 εισιτήρια. Τέλος κόπηκαν συνολικά 1.946 εισιτήρια στην αναμέτρηση Παναιτωλικός-ΑΕΛ.
Αναλυτικά τα εισιτήρια της 7ης αγωνιστικής:
Ολυμπιακός - ΟΦΗ    25.121 εισιτήρια
Παναιτωλικός - ΑΕΛ    1.946
Πανιώνιος - Αστέρας Τρ.    1.522
Ξάνθη - Άρης    1.579
ΠΑΟΚ - Λαμία    19.013
ΑΕΚ - Βόλος    13.579
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός    1.639

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass