Ανάβαση Σπηλιάς από ποδηλάτες

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2019 22:16

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Διασυλλογικός Ποδηλατικός Αγώνας Δρόμου (Χρονόμετρο και Ανάβαση Σπηλιάς), ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, διοργανώθηκε από τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον ΔΟΠΑΠΕΠΤ του Δήμου Τεμπών και συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 15 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα..


Η εκκίνηση του αγώνα έγινε από την πλατεία Θέμιδος στο Συκούριο και δόθηκε από τον δήμαρχο Τεμπών κ. Μανώλη, με τερματισμό την πλατεία της ορεινής Σπηλιάς, όπου και πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των νικητών.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης, αφού πρώτα συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα, στη συνέχεια τόνισε ότι: «Ως Δήμος Τεμπών στηρίζουμε τέτοιους αγώνες γιατί ο αθλητισμός είναι για εμάς φιλοσοφία ζωής, δημιουργεί ανθρώπους δυνατούς που ξέρουν να αγωνίζονται, να σέβονται, να χάνουν και να κερδίζουν. Είναι ιδιαίτερη χαρά να γίνεται ο αγώνας εδώ στον δήμο μας και εύχομαι στον καθένα συμμετέχοντα υγεία και του χρόνου οι ποδηλάτες που θα συμμετέχουν να είναι ακόμη περισσότεροι». Επίσης ευχαρίστησε το ΕΚΑΒ Λάρισας, το Α.Τ. Τεμπών και όλους τους φορείς που βοήθησαν να διεξαχθεί ο αγώνας με ασφάλεια».
Τα βραβεία έδωσαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο πρώην δήμαρχος Νέσσωνος κ. Νίκος Γερογιάννης, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Χρήστος Κρικώνης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Σπηλιάς κ. Νίκος Σελήνης.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass