Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα γκολ που... έγινε κόρνερ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2019 20:26

Ένα πρωτόγνωρο συμβάν στο φετινό πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας έλαβε χώρα στο πρόσφατο παιχνίδι στο Μαυροβούνι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΟΕ που έληξε 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων και δημιούργησε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των Ελασσονιτών.

Ήταν η φάση του πέναλτι που εκτέλεσε στο 33’ ο Χάμος, ωστόσο παρά την ενέργεια του τερματοφύλακα Μαγαζιώτη, η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος (γκολ), αλλά η πορεία της δεν σταμάτησε εντός της εστίας, δηλαδή βγήκε από τα δίχτυα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να καταλογίσει κόρνερ. Οι διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων ήταν έντονες, καθώς όπως επισήμαναν (επικαλούμενοι μάλιστα το σχετικό βίντεο), τα δίχτυα σε εκείνο το σημείο ήταν τρύπια, κάτι που δεν το αντιλήφθηκαν ούτε ο διαιτητής ούτε ο βοηθός του.
Οι άνθρωποι του ΠΟΕ εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους τονίζοντας ότι στο κορυφαίο τοπικό πρωτάθλημα και σε παιχνίδια που παρουσιάζουν σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, καθώς μπορεί μεν ο ΠΟΕ στο συγκεκριμένο παιχνίδι να κέρδισε, ωστόσο υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε μία τέτοια φάση να αποδειχτεί μοιραία.