Προχωράει ακάθεκτος ο Ηρακλής Λάρισας

* Πέτυχε χθες την 4η σερί νίκη, αυτή τη φορά επί του Θησέα Αγριάς με 2-1 *MVP ο έμπειρος Γ. Κακαβίτσης που σκόραρε στο 3’ και στο 7’

Δημοσίευση: 04 Νοε 2019 21:29

Μεθ’ ορμής ακαθέκτου συνεχίζει την πορεία του στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος πέτυχε χθες την τέταρτη σερί νίκη του, αυτή τη φορά επί του Θησέα Αγριάς με 2-1.

Οι «κυανόλευκοι» του Χρήστου Χατζηλιάδη συνδύασαν με ιδανικό τρόπο την επιστροφή τους στη φυσική τους έδρα, το γήπεδο Νεάπολης και βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση τη δύσκολη συνέχεια.
Ο Ναρίνογλου δημιουργούσε και ο Κακαβίτσης εκτελούσε. Αυτό ήταν το ρεζουμέ της χθεσινής αναμέτρησης στο γήπεδο Νεάπολης, σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα πρώτα λεπτά (το σκορ είχε διαμορφωθεί στο 7’!) και είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον έμπειρο επιθετικό Γιώργο Κακαβίτση.
Η ομάδα της Λάρισας έκανε φανερές τις προθέσεις της από το ξεκίνημα, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Ναρίνογλου από τα αριστερά, ο Κακαβίτσης με πλασέ πάνω στην κίνηση έγραψε το 1-0.
Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Ηρακλή δεν κράτησαν για πολύ, καθώς η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν άμεση. Στο 4ο λεπτό ο Πέτσης ελίχθηκε πολύ ωραία λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παπαγιάννη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Παρά τον αιφνιδιασμό που υπέστησαν οι «κυανόλευκοι», κυνήγησαν αμέσως το δεύτερο γκολ και στο 7ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα. Ήταν μία ωραία συνδυαστική ενέργεια των παικτών του Ηρακλή, που ξεκίνησε με τον Ζαφειρίου, ο οποίος ελίχθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, πάσαρε στον Ναρίνογλου, αυτός με τη σειρά έβγαλε την ασίστ στον Κακαβίτση και ο έμπειρος επιθετικός με ψύχραιμο πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 2-1.
Μία ακόμα καλή στιγμή στο 16’ για τους γηπεδούχους με το απευθείας βολ πλανέ του Ζαφειρίου στη σέντρα του Γιαννακόπουλου, το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ στο 39’ ο Θησέας έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν η κοντινή κεφαλιά του Γιαουπλάρη πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία στην προσπάθειά του να ασκήσει πίεση, ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε για λογαριασμό του Θησέα με τον Βλάχο, το κοντινό σουτ του οποίου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Από κει και πέρα ο Ηρακλής θα μπορούσε να είχε σιγουρέψει το αποτέλεσμα, αλλά ήταν άτυχος στην τελική προσπάθεια. Στο 67’ ο Νάστας από πολύ κοντά με κεφαλιά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όπως επίσης ο Ναρίνογλου στο 84’ με κοντινό διαγώνιο σουτ, αλλά και ο Κακαβίτσης στο 86’ με πανομοιότυπο τρόπο.
Τελικά το 2-1 δεν άλλαξε με τον Ηρακλή να πανηγυρίζει μία ακόμα πολύτιμη νίκη.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Στυλιανός (υπέπεσε σε λάθη, κυρίως ως προς τον πειθαρχικό τομέα εις βάρος του Ηρακλή), που είχε βοηθούς τους κ. Αλεξόπουλο και Μπάλα (όλοι της ΕΠΣ Τρικάλων). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μανιώτης (35’), Γιαννακόπουλος (41’), Ζαφειρίου (51’), Αλεξανδρής (54’), Κακαβίτσης (79’), Νεμπεγλέρας (86’), Βλάχος (27’), Μπόρας (43’), Κυρίτσης (50’), Γιαουπλάρη (79’), Κοντζαθανάσης (90’) και Ζάχος (90’).
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η παρουσία του Ελασσονίτη και πρώην παίκτη του ΠΟΕ Γιάννη Κυρίτση (δεξιός οπισθοφύλακας) στην ομάδα του Θησέα, στην οποία ανήκει και ο αδελφός του Θανάσης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά από σοβαρό τραυματισμό.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης – Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Κοντοθανάσης (46’ Αλεξανδρής), Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας, Νάστας, Μανιώτης, Ναρίνογλου (85’ λ.τ. Τσαπαρώτης), Ζαφειρίου (82’ Τάρτας), Κακαβίτσης (88’ Μουξιός).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ (Λ. Μπακάλης): Κεφαλάς, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος (46’ Βαν Ντε Γούιχε Ε.), Γιαουπλάρη, Ιακωβίδης, Μπόρας (68’ Λουμάνι), Πέτσης, Σιώμος (80’ Ζάχος), Βλάχος, Κοτζαθανάσης, Ιωαννίδης (80’ Λίτσιος).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΣ Μετέωρα-Οικονόμος 0-0

Ηρακλής Λάρισας-Θησέας Αγριάς 2-1

Πιερικός-Ατρόμητος Παλαμά 2-0

Αλμυρός-Διγενής Νεοχωρίου 1-1

ΑΟ Σελλάνων-ΑΕ Καρίτσας 1-1

Δίας Δίου-Αταλάντη 1-0

Ποταμιά-Διαγόρας Στεφ. 0-1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10/11, 15:00)

Ηρακλής Λάρισας-ΑΣ Μετέωρα

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Πιερικός

Θησέας Αγριάς-Αλμυρός

Ατρόμητος Παλαμά-ΑΟ Σελλάνων

Διγενής Νεοχωρίου-Δίας Δίου

ΑΕ Καρίτσας-Ποταμιά

Αταλάντη-Διαγόρας Στεφ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7η αγωνιστική)

Πιερικός 9-1 16

Σέλλανα 10-5 15

Ηρακλής Λάρισας 8-8 13

Θησέας Αγριάς 14-7 13

Καρίτσα 12-6 12

Αταλάντη 9-10 10

Ατρόμητος Παλαμά 7-6 9

Αλμυρός 6-7 8

Οικονόμος 6-4 8

Μετέωρα 4-7 7

Δίας 6-14 7

Διαγόρας Στεφ. 4-8 6

Διγενής Νεοχωρίου 8-11 4

Ποταμιά 4-13 2

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass