Εύκολα οι πρωτοπόροι, μεγάλες νίκες για Λάρισα 2012 Μαυροβούνι και Αχιλλέα Φ.

*Διαφοροποιείται το σκηνικό στη ζώνη των πλέι άουτ της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 11 Νοε 2019 22:13

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Εύκολο απόγευμα είχαν χθες οι ισχυροί της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, καθώς επικράτησαν με μεγάλα σκορ των αντιπάλων τους.

Συγκεκριμένα ο ΠΟΕ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Κιλελέρ κερδίζοντας με το εμφατικό 5-1, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και στη Φαλάνη, όπου ο Φαλανιακός επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 της Δόξας Αργυροπουλίου.
Είχε προηγηθεί το Σάββατο η νίκη του Αετού Μακρυχωρίου στον Αμπελώνα επί του Αμπελωνιακού με 2-0 κι έτσι η κατάσταση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έμεινε αμετάβλητη.
Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στη ζώνη των πλέι άουτ, καθώς οι πολύ σημαντικές νίκες της Λάρισας 2012 με 2-1 μέσα στο Αβέρωφ επί της ομώνυμης ομάδας με 2-1 μετά από ανατροπή, του Αχιλλέα Φαρσάλων με 2-0 μέσα στην Αμπελιά επί του τοπικού Ολυμπιακού και του Μαυροβουνίου με 1-0 επί του Σμόλικα Φαλάνης άλλαξαν τα δεδομένα. Σ’ αυτό συνετέλεσε και η νίκη της Δόξας Βλαχογιαννίου το απόγευμα του Σαββάτου επί του Τυρνάβου με 1-0.
Ο Δωτιέας Αγιάς διατήρησε τη θέση του στην τετράδα των πλέι οφ καθώς επικράτησε 2-0 στο γήπεδο Μεσοχωρίου του Δαμασιακού.
Αναλυτικά τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Βλαχογιάννι-Τύρναβος 2005    1-0
Αμπελωνιακός- Μακρυχώρι    0-2
Φαλανιακός- Αργυροπούλι    4-0
Δαμασιακός-Δωτιέας Αγιάς    0-2
Αμπελιά-Αχιλλέας Φ.    0-2
Μαυροβούνι-Σμόλικας    1-0
ΠΑΟΛ Αβέρωφ -Λάρισα 2012    1-2
ΠΟ Ελασσόνας-Κιλελέρ    5-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μακρυχώρι    23-4    23
ΠΟ Ελασσόνας    27-6    21
Φαλανιακός    22-5    21
Δωτιέας Αγιάς    17-3    18
----------------------------------
Τύρναβος 2005    11-7    14
Κιλελέρ    6-10    14
Σμόλικας    14-8    13
Αμπελιά    16-16    11
Λάρισα 2012    8-24    11
Αργυροπούλι    7-21    10
----------------------------------
Μαυροβούνι    7-8    9
Αβέρωφ    8-12    9
Βλαχογιάννι    6-15    9
Δαμασιακός    7-15    5
----------------------------------
Αχιλλέας Φ.    6-18    5
Αμπελωνιακός    6-19    4
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16/11, 15:00)
Αμπελωνιακός-Βλαχογιάννι
Μακρυχώρι-ΠΑΟΛ Αβέρωφ
Αργυροπούλι-Αμπελιά
Λάρισα 2012-ΠΟ Ελασσόνας
Αχιλλέας Φ.-Μαυροβούνι
Κιλελέρ-Δαμασιακός
Σμόλικας-Δωτιέας Αγιάς
Τύρναβος 2005-Φαλανιακός (17/11)

ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ
Χωρίς να φτάσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του, ο Αετός Μακρυχωρίου πέρασε από τον Αμπελώνα κερδίζοντας με 2-0 τον τοπικό Αμπελωνιακό. Η εικόνα των πρωτοπόρων ήταν κατώτερη του αναμενομένου, αν και θα μπορούσαν να φτάσουν πιο εύκολα στη νίκη, υπό την έννοια ότι χάθηκαν δύο κλασικά τετ-α-τετ στο 69’ και στο 76’, πριν διαμορφωθεί το τελικό 0-2. Σε ό,τι αφορά στον Αμπελωνιακό κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, ήταν μαχητικός αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.
Το 0-1 έγινε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 45’. Ο Γκαμπέτας σούταρε δυνατά από καλή θέση, ο Βραζιτίκος παραχώρησε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Φορτομάρης και ο Κουμπούρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 69’ ο Κατσαμάγκας έδωσε σχεδόν έτοιμο γκολ στον Κολοβό, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του.
Ο Αμπελωνιακός στη μοναδική ουσιαστική επιθετική ενέργεια στο παιχνίδι έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 71’, όταν ο Κουδέρης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σταμέλο, αλλά αντί να σουτάρει προσπάθησε να σιγουρέψει το γκολ πασάροντας σε συμπαίκτη του, για να διώξουν τον κίνδυνο οι αμυντικοί του Αετού. Νέο κλασικό τετ-α-τετ αυτή τη φορά του Κατσαμάγκα στο 76’, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα που απέκρουσε σε κόρνερ. Τελικά το 0-2 έγινε στο 88’ όταν ο Μπόντε έβγαλε στον κενό χώρο τον νεοεισελθέντα Γουλούλη, ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και από πλάγια θέση με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουμαρσόπουλος που είχε βοηθούς τους κ. Μάνο και Νάκα.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Ν. Κακανούλιας): Βραζιτίκος, Γκιόνα, Πάνου, Στ. Αλεξόπουλος, Δλακώνης (90’ Νταλακούρας), Χατζούλης, Αχ. Αλεξόπουλος, Μεσημέρης, Κουδέρης (85’ Γκαλμπογκίνης), Αλεξανδρής (90’+1’ Παπαζιάκας), Κυρίτσης (46’ Κατσής).
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας): Σταμέλος, Γκαμπέτας, Φορτομάρης (46’ λ.τ. Μπόντε), Σιάτρας, Κουμπούρας, Μητρούσκας (46’ Ντιντής), Κολοβός (85’ Γουλούλης), Μάντζαρης, Κατσαμάγκας, Κλούρας, Κωστόπουλος (59’ Μπενεχούτσος).

ΑΝΕΤΟ 5-1 ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Ο.Ε.
Άνετη επικράτηση του Π.Ο. Ελασσόνας επί του Κιλελέρ με το ευρύ 5-1. Από την αρχή του αγώνα, ο ΠΟΕ, που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έδειξε τις διαθέσεις του για μια άνετη επικράτηση, αφού ήδη από το 20' είχε φθάσει το σκορ στο 3-0. Ο αγώνας ήταν ένας διαρκής «μονόλογος» των γηπεδούχων (ιδίως το α' ημίχρονο), που είχε κλείσει τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο. Στο β' ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για κάτι θετικό, κυρίως με αντεπιθέσεις, χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τους αμυντικούς του ΠΟΕ, που συνέχισε να πιέζει.
Οι γηπεδούχοι, που ήταν το «αφεντικό» στον αγώνα, έχασαν ακόμη πολλές ευκαιρίες να αυξήσουν και άλλο το σκορ, είχαν δοκάρι, χαμένο πέναλτι και με την απόδοσή τους ικανοποίησαν τους φίλους τους που βρέθηκαν στην κερκίδα.
Οι φιλοξενούμενοι, παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αγωνίστηκαν φιλότιμα και καθαρά, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.
Φάσεις – γκολ
11': Η σέντρα του Μπούσια βρίσκει τον Λαζαρίδη, που ανατρέπεται από αμυντικό του Κιλελέρ. Το πέναλτι καταλογίζεται αμέσως από τον κ. Μπουμαρσόπουλο και ο Καραγκούνης που το εκτελεί γράφει το 1-0.
18': Ο δραστήριος Λαζαρίδης με ωραίο σουτ γράφει το 2-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
20': Νέα επίθεση για τον ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Ματούλα, που από τα αριστερά με ένα υπέροχο σουτ γράφει το 3-0, μέσα σε χειροκροτήματα της κερκίδας.
29': Η κεφαλιά του προωθημένου Σουγλή βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου.
36': Ανατροπή του Σουγλή στην περιοχή και καταλογισμός πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ζηρδέλης, αλλά το σουτ που κάνει μπλοκάρεται από τον πολύ καλό Παναγιωτόπουλο.
52': Λάθος των αμυντικών του Κιλελέρ, με τον Ζηρδέλη να «κλέβει» την μπάλα και να σεντράρει έξυπνα στον Ματούλα, που από κοντά... με πλασέ μπαίνει στην εστία και γράφει το 4-0.
79': Αντεπίθεση από τα αριστερά των παικτών του Κιλελέρ, με τον Χατζή να προχωρά και με κοντινό σουτ να μειώνει το σκορ σε 4-1.
82': Από τα δεξιά, ο Καραγκούνης δίνει με σέντρα την μπάλα στον Ζηρδέλη, που με κοντινό πλασέ γράφει το 5-1 .
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Μπουμαρσόπουλου, Τέγου, Σκυβαλίδα.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γκουτζουρέλας, Μπούσιας, Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι (59' Λαγός), Αθανασούλης, Μπαρλαγιάννης (66' Χατζηβασίλης), Καραγκούνης, Ζηρδέλης, Ματούλας (66' Γκαντούνας), Λαζαρίδης (59' Πετάνι).
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχ. Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Ζιόμπουρας Α., Ζιόμπουρας Θ., Χατζής Γ., Ντελόπουλος, Φορτομάρης (61' Λένας), Γουρνάρης, Κολοβός, Χατζής, Τζέκα, Τσέλα (64' Βέης).

Ι. ΜΟΥΚΙΔΗΣ«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΝΩΡΙΣ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ
Σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, ο Φαλανιακός επικράτησε της Δόξας Αργυροπουλίου με 4-0 και διατήρησε την απόστασή του από τον πρωτοπόρο Αετό Μακρυχωρίου.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους και το επιβεβαίωσαν στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πρωταγωνιστή τον έμπειρο Παναγιώτη Φουσίκα, ο οποίος μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαχαίρα.
Η Δόξα απείλησε στο 10’ με τον Τσούτσα, ενώ στο 16’ ο Φουσίκας έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ, όταν από πολύ κοντά επιχείρησε πλασέ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο αντίπαλος τερματοφύλακας την μπλόκαρε πάνω στη γραμμή.
Στο 17' ο Τσιάκος ανετράπη στη μεγάλη περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής κ. Μπουρουζίκας δεν κατελόγισε την παράβαση. Πέναλτι ωστόσο (αν και αμφισβητούμενο) καταλογίστηκε στο 24’ σε ανατροπή του Φουσίκα, το οποίο εκτέλεσε ο Τσιάκος γράφοντας το 2-0.
Στο 34’ ο Φουσίκας με κοντινό πλασέ μετά από σπάσιμο της μπάλας από τον Τσιάκο ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ στο 44’ μία ο Τσιάκος με προβολή έστειλε την μπάλα λάχιστα άουτ.
Στην επανάληψη ο τεχνικός του Φαλανιακού, Τάσος Μπεριτζάς έριξε στο παιχνίδι νεαρά παιδιά για να τους δώσει ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής και κοίταξε περισσότερο να διαχειριστεί το αποτέελσμα.
Η Δόξα δεν φάνηκε επιθετικά με εξαίρεση μία καλή ενέργεια του Τσούτσα στο 62’, ενώ στο 80’ ο Χρ. Λυγούρας με πέναλτι (το κέρδισε ο Καρυώτης) διαμόρφωσε το τελικό 4-0, σφραγίζοντας έτσι μία εύκολη νίκη για την ομάδα του.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπουρουζίκας με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Μπράμη.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Μαχαίρας, Γ. Πανταζής, Φλώρος, Β. Λυγούρας (46’ Ηλ. Πανταζής), Κολοβός, Αντωνόπουλος, Φουσίκας (59’ Χρ. Λυγούρας), Τσιάκος (59’ Ντανίκας), Ιωαννίδης (46’ Καρυώτης).
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Σπ. Μπέλτσιος): Μπαχτσιβάνος Σ/Α (74’ λ.τ. Μάττος Θ.), Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Νικολακούλης, Βαλ. Σακοράφας (57’ Λεσάι), Β. Σακοράφας, Φουρτούνας, Τσιάγκος, Καρακίτσιος, Τσούτσας, Μπαντής (76’ Νταμπαλέτσιος), Κόκκορας (76’ Μάττος Αν.).

ΕΔΡΑΙΩΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Δωτιέα Αγιάς που σιγά-σιγά αρχίζει να εδραιώνει τη θέση του στην 4άδα (αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα).
Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιάννη Βαΐτση έκαμψαν αυτή τη φορά στο γήπεδο Μεσοχωρίου την αντίσταση του τυπικά γηπεδούχου Δαμασιακού κερδίζοντας με 2-0. Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη με τους φιλοξενούμενους να αποδεικνύονται πιο ουσιαστικοί σε σχέση με το πρώτο μέρος στο οποίο ο Τσατσαλίδης (στο 29’) έχασε το πέναλτι που κέρδισε ο Κορλός (απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας) και μαζί την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Τελικά το 0-1 έγινε στο 74’ όταν από κόρνερ του Κορλού ο Γούτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 84’ ο Τσατσαλίδης με κοντινό πλασέ, μετά από ενέργεια του Φουκαλά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ι. Ντελέζος, με βοηθούς τους κ. Μάνο και Μπουρονίκο.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Αλ. Παγκαρλιώτας):
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Βαΐτσης): Μπρέλλας, Κορλός, Μάντσε, Κόκκινος, Γούτος, Ντακούλας, Παπαγιαννούλης (77’ Μπαρούτζας), Μαλάκος, Γιώργης (70’ Φουκαλάς), Καρβούνης (60’ Ντελής), Τσατσαλίδης (89’ Σβερκούλης).Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗ ΛΥΣΗ
Τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τη ζώνη των πλέι άουτ πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Δόξα Βλαχογιαννίου, η οποία νίκησε με 1-0 τον Τύρναβο στο γήπεδο Μεσοχωρίου.
Αν και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν στη συνέχεια την κατάσταση και στο 33’ να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με το εξαιρετικό γκολ του Αλεξίου (γυριστό σουτ στο «παραθυράκι» μετά από μπαλιά του Κωνσταντινίδη).
Στην επανάληψη ο Τύρναβος πίεσε, ενώ η Δόξα προσπάθησε να αξιοποιήσει κάποιες αντεπιθέσεις. Στο 90’ σημειώθηκαν διαμαρτυρίες του Τυρνάβου για πέναλτι σε χέρι αμυνομένου αλλά ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Πατσιωτός έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να δώσει διαφορετικό τέλος στην αναμέτρηση.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Στάικος, με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Θ. Ντελέζο.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Γεωργούλας, Παληγιάννης (75’ λ.τ. Τασιούλης), Γκουρομπίνος Μ., Κολιός, Φράτζας, Πέτρου, Κωνσταντινίδης (90’ Γκουρομπίνος Δ.), Κοντοθανάσης, Τσιάρας, Νάτσης (50’ λ.τ. Ράχης), Αλεξίου.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Φ. Πλίτσης-Χρ. Λόλας): Φαρμάκας, Πατσής, Παπαδόπουλος, Δασκαλόπουλος (46’ Βερύκοκος), Αυλογιάρης, Γανός, Κατσαρός, Μπάκος Ι. (46’ Πίρε), Πατσιωτός, Λόλας (75’ Βλιώρας), Χατζής (65’ λ.τ. Πρισακάρου).

«ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ Ο ΜΑΝΤΖΑΦΟΥΛΗΣ
Τη δεύτερη φετινή νίκη πανηγύρισε το Μαυροβούνι που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Σμόλικα Φαλάνης με 1-0. Μία σημαντική νίκη για την ομάδα του Γιάννη Σιάρκου που ήρθε χάρη στο γκολ του Μαντζαφούλη στο 8ο λεπτό. Η φάση ξεκίνησε από το κόρνερ του Σπανού, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός στο δεύτερο δοκάρι την έσπρωξε στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, είχαν τις δικές τους καλές στιγμές αλλά οι γηπεδούχοι διαφύλαξαν το 1-0 και πήραν την πολύτιμη νίκη.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Δημεράς με βοηθούς τους κ. Γκαράλη και Ρουπέλα.
ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Ι. Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ. (90’+1’ Παπαμάνος), Σάπιος, Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Σπανός (68’ Γαρουφαλιάς), Μπατζέλας Ν., Χατζηλιάδης, Ακριβόπουλος (84’ Μπατζέλας Β.), Βούκουτος (76’ Προβίδας).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης (85’ Χασιώτης), Κολοβός, Σκούπρας, Κακαζούκης, Ζαμπέτας (46’ Γκατζιούρας), Μολάς, Μπέτσης, Ηλιόπουλος, Γκατζούλης, Μπόντε.

ΑΝΑΡΡΙΧΑΤΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ 2012
Πολύ μεγάλη νίκη για τη Λάρισα 2012 που ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη και βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση τη συνέχεια. Η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου νίκησε μέσα στο Αβέρωφ την ομώνυμη ομάδα με 2-1 μετά από ανατροπή και αναρριχήθηκε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12’ με τον Μίλερ, όμως ο Ιορδανίδης στο 50’ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, που στο 73’ έκαναν την ανατροπή όταν μετά από προσπάθεια του Δ. Κίτσιου, ο Στεργίου σημείωσε αυτογκόλ.
Το Αβέρωφ θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας λίγο πριν το τέλος αλλά ο Παρλάντζας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης, με βοηθούς τους κ. Νάκα και Δήμου.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιαύκας): Παπαδημητρίου, Στεργίου (85’ Τάχος), Μήτσιος, Αλατάς, Μούτσα, Λιλολάρι, Παρλάντζας, Ταστεμερίδης (85’ Σεμιλιέτωφ), Γραμμένος (46’ Χάνι), Μπαρούτας, Μίλλερ (73’ Ντέκας Αθ.).
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Δ. Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Κουτζαμπασούλης (55’ Κίτσας Αν.), Φλώρος Αντ., Δόνος, Κίτσιος Π., Τσιτσόπουλος, Ιορδανίδης Δ., Κίτσιος Δ., Φλώρος Π. (41’ Στρατηνάκης), Ελιζόπουλος Γ. (78’ Φλώρος Ν.), Δημόπουλος.

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ήταν ο μεγάλος νικητής στο Φαρσαλινό ντέρμπι, επικρατώντας στην Αμπελιά του τοπικού Ολυμπιακού με 2-0. Ήταν η πρώτη φετινή νίκη για την ομάδα του Αχιλλέα που προσπαθεί να ξεφύγει από τη ζώνη του άμεσου υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το ματς με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Παπακωνσταντίνου μετά από πολύ ωραία ενέργεια από τα αριστερά, «έσπασε» την μπάλα στον Καναβό στο ύψος του πέναλτι, αλλά ο Δάσσιος στην προσπάθειά του να διώξει σημείωσε αυτογκόλ (0-1).
Στο 19’ ο Παπακωνσταντίνου ταλαιπώρησε και πάλι την άμυνα της Αμπελιάς από τα αριστερά, «έσπασε» και πάλι την μπάλα, με τον Καναβό αυτή την φορά να είναι αφύλακτος και να πετυχαίνει το 0-2.
Ο Ολυμπιακός απείλησε στη συνέχεια αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έτσι το 0-2 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από άριστες συνθήκες τόσο στην εξέδρα όσο και στον αγωνιστικό χώρο, με τους ανθρώπους του Αχιλλέα Φαρσάλων να ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Αμπελιάς για την άψογη φιλοξενία.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Στάικος, με βοηθούς τους κ. Δεδικούση και Παραφέστα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Θ. Εμμανουήλ-Ε. Μπρισίμης): Κουκούτσης, Αγγέλης, Ηλιούδης (50' Καραγιάννης), Δάσιος, Ποτόσογλου, Κορδαλής, Καλούσης, Πράπας, Σταθάκος, Γκαραλιάκος, Πλιάγκας (32' λ.τ. Παρασκευούδης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης): Παρθένης, Τλούπας, Κομισόπουλος, Μπερσιάνης, Πετράκης Χρήστος, Κατσανάκης, Τσούλης Θανάσης, Τσούλης Δημήτρης (60' Αναγνώστης), Καναβός (85' Γκούνης), Παπακωνσταντίνου, Ιμεραι (75' Μπαιράμι).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass