Υπέρ Αυγενάκη οι ΝΟ.Δ.Ε. Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 13 Νοε 2019 20:22

Υπέρ το αθλητικού νομοσχεδίου που κατέθεσε ο αρμόδιος υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης τάσσονται με κοινή ανακοίνωσή τους οι πρόεδροι ΝΟ.Δ.Ε. των τεσσάρων θεσσαλικών νομών και συγκεκριμένα οι κ. Χρήστος Καπετάνος (Λάρισας), Δημοσθένης Νταόπουλος (Μαγνησίας), Κωνσταντίνος Τρέλλης (Τρικάλων) και Λάμπρος Τσιούκης (Καρδίτσας).

Σε κοινή τους ανακοίνωση αναφέρουν τα ακόλουθα:    
«Το Αθλητικό Νομοσχέδιο κινείται στο πλαίσιο της νομιμότητας, συμβάλλει στην επικαιροποίηση της νομοθεσίας και προσαρμόζει το Δίκαιο της χώρας μας στο Κοινοτικό Κεκτημένο.
Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο αρμόδιος υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, με ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, έχουν φέρει προς ψήφιση στη Βουλή επιτελικές αρμοδιότητες και κυρωτικά άρθρα. Αποδεικνύουν έτσι ότι αυτή η κυβέρνηση μένει συνεπής σε μια προσπάθεια εξυγίανσης και μεταρρυθμίσεων που προάγουν την Ισχυρή Ανάπτυξη. Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει προς ψήφιση κανόνες, μακριά από ένα σύστημα αρμοδιοτήτων που αγκυλώνεται από ιδιωτικά συμφέροντα και σχέσεις εξάρτησης.     
Προσυπογράφουμε τη δημόσια πολιτική που επιχειρεί να εφαρμόσει τη θεωρητική γνώση με καλές πρακτικές.  Στεκόμαστε δίπλα στην κυβέρνηση της ΝΔ για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό, για την πειθαρχία, τον έλεγχο, την προαγωγή του ολυμπιακού ιδεώδους.
Θλιβόμαστε για όλους εκείνους που χολώνουν για την απώλεια της ισοβιότητάς τους στις διοικήσεις των ομοσπονδιών.
Στηρίζουμε την καινοτόμο νομοθέτηση, στηρίζουμε την αλλαγή, την εξέλιξη, που τολμά να πλήξει ό,τι παρασιτογόνο απεμπολεί το αθλητικό ιδεώδες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass