90 χρόνια Απόλλων Λάρισας το 2020

ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ «Ε»

Δημοσίευση: 13 Νοε 2019 17:24

Την απόφαση συγγραφής βιβλίου για την ιστορία του Απόλλωνα Λάρισας έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  της Φιλιππούπολης, το οποίο επιθυμεί να εντάξει την κίνηση αυτή στο  πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυσή του που  συμπληρώνονται το 2020.


Η υπό τον Χρήστο Τερζούδη διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα ξεκίνησε ήδη τις πρώτες επαφές για την αναζήτηση πρωτότυπου αρχειακού υλικού, σπάνιων φωτογραφιών, αλλά και οποιουδήποτε κειμηλίου μπορεί να περιληφθεί στο υπό έκδοση βιβλίο, το οποίο προγραμματίζεται να παρουσιαστεί ύστερα από έναν περίπου χρόνο, σε ειδική εκδήλωση ανάλογης λαμπρότητας με την επέτειο του «κυανόλευκου» συλλόγου.
Προκειμένου, μάλιστα, η έκδοση να είναι κατά το δυνατόν πληρέστερη, από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη παρακαλούνται όσοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, παλαιοί παράγοντες, φίλαθλοι, συγγενείς αυτών ή οποιοσδήποτε άλλος διαθέτει σχετικό υλικό να το θέσει υπ’  όψιν του προέδρου κ.Τερζούδη ή των μελών του Δ.Σ., ώστε να αντιγραφεί ηλεκτρονικά και να επιστραφεί στον κάτοχό του.
Πολύτιμη στην όλη προσπάθεια θα είναι και η συμβολή της «Ε», η οποία αποφάσισε να  παραχωρήσει το πλουσιότατο αρχείο της, ώστε να αντληθούν από αυτό όσα ιστορικά στοιχεία απαιτούνται να περιληφθούν στην επετειακή έκδοση.
Παράλληλα, η διοίκηση του Απόλλωνα έλαβε την απόφαση να απευθυνθεί και σε άλλα ιδρύματα που διατηρούν αρχεία Τύπου, ώστε η οποιαδήποτε αναφορά να είναι πλήρως τεκμηριωμένη και το τελικό  αποτέλεσμα της προσπάθειας να είναι ένα «κόσμημα» που θα έχει τη δική του περίοπτη θέση σε κάθε φιλιππουπολίτικο σπίτι και όχι μόνο...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass