Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Βρέχει» γκολ

ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2019 18:06

Η πλέον παραγωγική αγωνιστική ήταν μέχρι τώρα η 8η στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς συνολικά επιτεύχθηκαν 25 τέρματα σε 7 αγώνες, ήτοι 3,5 κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Ξεπεράστηκε έτσι η επίδοση της 2ης αγωνιστικής, στο πλαίσιο της οποίας είχαν σημειωθεί 21 τέρματα.
Σε ατομικό επίπεδο, μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν ο άλλοτε παίκτης του Τυρνάβου 2005 Χρήστος Αλεξίου που σημείωσε τα τρία από τα πέντε γκολ της ΑΕ Καρίτσας στη νίκη της επί της Ποταμιάς, φθάνοντας τα 9 από την έναρξη της περιόδου και παραμένοντας πρώτος σκόρερ, αλλά και ο Γιώργος Κακαβίτσης του Ηρακλή Λάρισας που πέτυχε χατ - τρικ, «υπογράφοντας» προσωπικά τη νίκη της ομάδας του επί των Μετεώρων και φθάνοντας έτσι στη δεύτερη θέση του πίνακα με 5 γκολ.
Στην τρίτη θέση αναρριχήθηκε ο Βασίλης Σαχινίδης του Πιερικού (άλλοτε παίκτης του Τυρνάβου 2005 και του Απόλλωνα Λάρισας), ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης έφθασε συνολικά τα 4.
* Ένα πέναλτι καταλογίστηκε υπέρ της ΑΕ Καρίτσας, αλλά ο Γκίκα (πρώην παίκτης του Δωτιέα Αγιάς) που ανέλαβε την εκτέλεσή του, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Ανδρούτσο της Ποταμιάς. Παρά την απώλεια αυτή, η περσινή πρωταθλήτρια Πιερίας διατηρεί την καλύτερη επιθετική γραμμή με 17 γκολ.
* Δύο ποδοσφαιριστές αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα, ο Μπέτσας των Μετεώρων και ο Αλεξίου του Διαγόρα Στεφανοβικείου. Κοινό χαρακτηριστικό των ομάδων που αγωνίσθηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα ήταν ότι γνώρισαν την ήττα σε Νεάπολη και Αταλάντη, αντιστοίχως.
* Την πρώτη του φετινή νίκη σημείωσε ο Διγενής Νεοχωρίου με το εμφατικό 5-1, επί του Δία Δίου, ο οποίος ηττήθηκε για δεύτερη φορά με το ίδιο σκορ, καθώς είχε προηγηθεί ο αγώνας του στην Τσαριτσάνη. Χωρίς νίκη παραμένει πλέον μόνον η ουραγός ομάδα του ομίλου Ποταμιά Μεγάλου Χωριού, που όμως δείχνει πιο ανταγωνιστική σε σχέση με τις προηγούμενες παρουσίες ομάδων της Ευρυτανίας.
* Μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί παραμένει ο ΑΟ Σελλάνων, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση με απολογισμό τεσσάρων νικών και ισάριθμων ισοπαλιών.
* Τον τρίτο του τερματοφύλακα φέτος χρησιμοποίησε ο Χρήστος Χατζηλιάδης, ο οποίος μετά τον θεωρούμενο βασικό Παπαγιάννη (6 συμμετοχές) και τον Ντιντή (μία), ανέθεσε την ευθύνη υπεράσπισης της εστίας του Ηρακλή Λάρισας στον Σπηλιόπουλο.
* Καλύτερη αμυντική γραμμή του 3ου ομίλου αλλά και συνολικά της Γ’ Εθνικής είναι αυτή του πρωτοπόρου Πιερικού που νικήθηκε μόνο μία φορά (στην ήττα 1-0 από την ΑΕ Καρίτσας), αλλά το γκολ αυτό έφθασε για να οδηγήσει σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, με την αντικατάσταση του Απόστολου Στύλου από τον Θανάση Παπαβασιλείου.