Διασυλλογικοί αγώνες πινγκ πονγκ

ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2019 17:03

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν διασυλλογικοί αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην έδρα του συλλόγου Δύναμη ΑΣ για το Β’ τοπικό πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδας στο γυμναστήριο του 5ου Γυμνασίου Λάρισας.

Η ομοσπονδία του Ολυμπιακού αθλήματος του πινγκ πονγκ ΕΦΟΕΠΑ εμπιστεύθηκε στον λαρισινό σύλλογο άλλη μια διοργάνωση μετά από την επιτυχία που είχαν πέρυσι οι αγώνες και φέτος ανέβασε τον πήχη ψηλότερα με περισσότερες ομάδες.
Στους αγώνες συμμετείχαν πέντε ομάδες από τη Θεσσαλονίκη (ΑΣ ΜΑΚΕΔΩΝ, ΑΠΣ Ν ΒΟΤΣΗΣ, ΑΟ ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΡΜΑΙΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ), μία από Αλεξανδρούπολη (ΓΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΒΑΝΤΑ), μια από Τρίκαλα (ΦΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ) και μία από την πόλη της Λάρισας, η ΔΥΝΑΜΗ ΑΣ.
Η λαρισινή ομάδα συμμετείχε με νέους αθλητές(που αναδείχθηκαν μέσα από την παραγωγική διαδικασία του συλλόγου) που δεν έχουν την εμπειρία αγώνων των υπολοίπων ομάδων, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά παίζοντας αγωνιστικά στα περισσότερα παιχνίδια.
Στη συγκεκριμένη αγωνιστική έπαιζε με την ομάδα ΑΠΣ Ν ΒΟΤΣΗΣ, η οποία αποκλείστηκε άνευ αγώνα από τη διοργάνωση επειδή έλειπε αγωνιστικό δελτίο αθλητή και δεν μπόρεσε να παίξει στα δύο ματς.
Αγωνίστηκε με άλλη ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, την Προοδευτική Τούμπας και έχασε με σκορ 4-1. Αγωνίστηκαν για την ομάδα της Λάρισας οι: Αμπελακιώτης Στ., Παπαβαΐτσης Π., Καραδήμος Α, Ζησούλης Κ και Bozohlanjian D.

 

ΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Την προοπτική να αναλάβει η Ελλάδα τη διοργάνωση ενός διεθνούς τουρνουά πινγκ πονγκ μέσα στο 2021, προωθεί ο Μανώλης Κολυμπάδης. Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., σε συνάντηση που είχε πριν από λίγες ημέρες στη Σιγκαπούρη με αξιωματούχους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας συνομίλησε για διάφορα θέματα και ανάμεσά τους ήταν κι αυτό το ενδεχόμενο.
Η I.T.T.F. έδωσε νόρμες πρωταθλημάτων και οικονομικές προϋποθέσεις και άφησε στην ευχέρεια της Ελλάδας να διαλέξει ό,τι θεωρεί πως της ταιριάζει, δηλαδή από τουρνουά της κατηγορίας junior μέχρι challenge ανδρών-γυναικών ή και challenge plus, αγωνιστικές εκδηλώσεις δηλαδή, που είναι ενταγμένες στο καλεντάρι της I.T.T.F.
Από εκεί και πέρα, συζητήθηκαν γενικότερα όλες οι εξελίξεις, κυρίως στην ευρωπαϊκή, αλλά και την παγκόσμια επιτραπέζια αντισφαίριση και ανταλλάχθηκαν απόψεις. Μετά την επιστροφή του από τη Σιγκαπούρη, ο Μανώλης Κολυμπάδης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του γι’ αυτή την προτροπή της I.T.T.F. να οργανώσει η Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια ένα διεθνές τουρνουά. Σημείωσε ότι με βάση τις νόρμες που παρέλαβε, η ελληνική Ομοσπονδία μελετά ήδη θέματα οικονομικά, τεχνικά, μετακίνησης, διαμονής, αλλά και τον κατάλληλο αγωνιστικό χώρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass