Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χωρίς άγχος στην Τούμπα

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΡΙΣΤΙΤΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2019 21:41

Επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα της Super League, μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων που είχε η εθνική ομάδα στα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020, και η ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή αγωνίζεται στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League. Η λαρισινή ομάδα θα παίξει χωρίς άγχος απέναντι στον νταμπλούχο της περασμένης χρονιάς, που και φέτος θέλει να επαναλάβει το ίδιο. 


Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ουάρντα και Κάτσε λόγω συμφωνίας της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, αφού είναι δανεικοί στη λαρισινή ομάδα από αυτή της Θεσσαλονίκης. Το συγκεκριμένο γεγονός είχε να συμβεί από τις 31 Αυγούστου, αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές οι ποδοσφαιριστές δεν ήταν στη διάθεση του προπονητή.
Σχετικά με τον αντικαταστάτη του Κάτσε στην αρχική ενδεκάδα αυτός είναι δεδομένο ότι θα είναι ο Φατιόν, ενώ για τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Ουάρντα η πιθανή πρόβλεψη δείχνει... Μπούστος.
Από κει και πέρα ο Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Σικάφκα και Φιλίποβιτς.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Σάββατο μεσημέρι και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη όπου θα διαμείνει στην περιοχή των Λαζαριστών.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ
Όπως έγραψε χθες η «Ε» παρελθόν αποτελούν οι Χαλκιαδάκης και Ρίστιτς από την ομάδα. Χθες λύθηκαν τα συμβόλαιά τους κοινή συναινέσει και η ΑΕΛ ανακοίνωσε τα εξής: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μποριβόγιε Ρίστιτς και Μπρούνο Χαλκιαδάκη, στους οποίους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους".
Όσο για το ποιοι παίκτες ακόμα θα αποχωρήσουν, ακόμη δεν μπορεί να απαντηθεί, αφού όλοι είναι υπό αξιολόγηση μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, αλλά και του επαναληπτικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Καλαμάτα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΒΑΡΕΛΑ
Στον ΠΑΟΚ το χθεσινό προπονητικό πρόγραμμα είχε τακτική. Αυτή τη φορά όμως η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στα μετόπισθεν της ομάδας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με δουλειά στη φυσική κατάσταση μέσα από δρομικές ασκήσεις και εμπόδια, συνεχίστηκε με το... αγαπημένο rondo και ακολούθησε σεμινάριο άμυνας από τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του, πριν ολοκληρωθεί η δουλειά με ελεύθερο οικογενειακό δίτερμα. Οι Βέρνμπλουμ και Ζαμπά φαίνεται πως θα είναι οι μοναδικοί απόντες στα πλάνα που καταστρώνει ο 40χρονος Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τους «βυσσινί», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Ο Λέο Ζαμπά έκανε θεραπεία και ο Πόντους Βέρνμπλουμ ακολούθησε ατομικό στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι Γιαννούλης, Λημνιός και Πασχαλάκης επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους στην Εθνική Ελλάδας και ακολούθησαν μέρος του προγράμματος μαζί με κάποια κομμάτια αποφόρτισης. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ Φερνάντο Βαρέλα δείχνει... έτοιμος να επανέλθει σε φουλ αγωνιστική δράση. Το τεχνικό τιμ αν κρίνει ότι ο Βαρέλα είναι απολύτως έτοιμος, αναμένεται να τον επαναφέρει στην 11άδα του αγώνα με την ΑΕΛ.

Του Σωτ. Κέλλα