Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεχνά τον ΝΠΣ Βόλου, κοιτά την Καλαμάτα...

Λύνεται η συνεργασία με Γκοΐκοβιτς και Χοτζάλι - Ο Φατιόν χάνει τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2019 22:19

Η ΑΕΛ επανήλθε στις νίκες προχθές κερδίζοντας τον ΝΠΣ Βόλου με 2-1 ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος όπου πέτυχε δύο τέρματα, με τους Φατιόν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και Ντάουντα από ασίστ του Κρίστινσον.

Στο πρώτο μέρος η λαρισινή ομάδα σημάδευε τα δοκάρια, αφού είχε δύο με Φατιόν και Καρανίκα.
Η χαρά της νίκης επί του ΝΠΣ Βόλου δεν μπορεί να κρατήσει πολύ, αφού την Τετάρτη ακολουθεί ο επαναληπτικός αγώνας με την Καλαμάτα στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας, που η πρόκριση είναι δύσκολο έργο με δεδομένο το 3-0 υπέρ της μεσσηνιακής ομάδας στο πρώτο παχνίδι.
Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου θα βάλει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν θα κάνει πολλές αλλαγές, αν και ορισμένοι παίκτες «ξεκουράστηκαν» στον προχθεσινό αγώνα λόγω τιμωρίας και αναφερόμαστε στον Σετσέροβιτς και τον Μιχαήλ που αναμένεται να επανέλθουν, ενώ υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις.
Ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου ζήτησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλου την ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα με την Καλαμάτα καθώς η λαρισινή ομάδα θέλει διάκριση μέσω αυτού του θεσμού.

 

ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ
Με δύο παίκτες λιγότερους θα πορευτεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος η ΑΕΛ, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ήρθε σε συμφωνία για λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Γκοΐκοβιτς και τον Χοτζάλι. Η λύση της συνεργασίας των παικτών και της διοίκησης αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας. Δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών ενόψει της φετινής περιόδου του Ιανουαρίου.

 

ΧΑΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Φατιόν στον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλου και θα εκτίσει την ποινή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Και μια και αναφερόμαστε στον Φατιόν, σε δηλώσεις που έκανε για το τέρμα που πέτυχε τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ. Το αφιέρωσα στην κοπέλα μου και την οικογένειά μου. Εντάξει έτυχε έβαλα το γκολ, το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».
Ο παίκτης της ΑΕΛ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο φονικό σεισμό που έγινε στη χώρα καταγωγής του, την Αλβανία, λέγοντας: « Για μένα Αλβανία-Ελλάδα είναι το ίδιο. Τις αγαπάω και τις δύο πάρα πολύ. Οι άνθρωποι εκεί περνάνε δύσκολες στιγμές. Ήταν ένα σοκ, είχαμε πολλούς νεκρούς, μακάρι να συνέλθουν γρήγορα, αν και οι ζωές δεν επιστρέφουν και θα ήθελα να σταθώ στο φιλικό που θα κάνουμε. Με πρωτοβουλία της ομάδας και του προέδρου μας θα είναι ένα πολύ ωραίο γεγονός, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, όσο μπορούμε, γιατί άλλωστε ξέρουμε ότι ποδόσφαιρο=ανθρωπιά. Έχουμε μάθει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΣΙΣΤ
Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ Κρίστινσον έχει πετύχει μέχρι τώρα μια αξιοζήλευτη επίδοση, αφού είχε δύο ασίστ αν και τερματοφύλακας σε έναν αγώνα: «Είναι η πρώτη φορά που έχω δύο ασίστ. Έχω βγάλει ασίστ στο παρελθόν, αλλά ποτέ δύο στο ίδιο παιχνίδι στο πρωτάθλημα».
Όσο για την ασίστ στο γκολ του Ντάουντα είπε: «Αυτό που έκανα ήταν να δω τον Ντάουντα, ότι έχει ελεύθερο χώρο, του έβγαλα την μπάλα σε αυτό τον ελεύθερο χώρο και κατάφερε να σκοράρει».

 

 

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ
«Το θέλαμε πολύ και το κερδίσαμε»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας χθες στους παίκτες της ομάδας τόνισε μεταξύ άλλων για τη νίκη επί του ΝΠΣ Βόλου: « Όταν θέλεις κάτι πολύ το κερδίζεις και εμείς θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη γι’ αυτό γυρίσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλους σας. Μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που το έκανε πιο δύσκολο το γκολ της Καλαμάτας στις καθυστερήσεις (σ.σ. αναφερόμενος στον πρώτο αγώνα κυπέλλου ΑΕΛ-Καλαμάτα 3-0)».

 

 

Καταγγελία ΠΑΕ ΑΕΛ για τον Αχ. Μπέο

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσε χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας θα καταγγείλει στον αθλητικό εισαγγελέα τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, με αφορμή τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ως πραγματικό ιδιοκτήτη του ΝΠΣ Βόλου.

 

 

Διαμαρτυρία του ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ

Με τη διαιτησία τα έχουν στον ΝΠΣ Βόλου για την ήττα από την ΠΑΕ ΑΕΛ και εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: «Πάγια τακτική της ΠΑΕ Βόλος είναι να μην ασχολείται με τις διαιτητικές αποφάσεις και να επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στο ποδοσφαιρικό τμήμα και πώς αυτό θα εμφανιστεί ακόμα πιο ανταγωνιστικό στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τις τελευταίες ώρες και με αφορμή τη διαιτησία του κ. Βάτσιου, δεχόμαστε πιέσεις από τους φιλάθλους μας να ασχοληθούμε πιο δυναμικά με το θέμα διαιτησίας. Ωστόσο, ούτε αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τη διαιτησία εμμένοντας στη φιλοσοφία που έχουμε εδώ και δυόμισι χρόνια. Να παίζουμε μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε αυτό είναι δουλειά των αρμόδιων οργάνων και της ΚΕΔ στους οποίους έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη. Ελπίζουμε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου να πράξουν το σωστό».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Gallery άρθρου