Συνάντηση περιφερειάρχη με αντιπροσωπεία του ΝΟΛ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2019 21:58

Με αθλητές της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας (ΝΟΛ) συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Στη συνάντηση οι αθλητές συνοδεύονταν από τον υπεύθυνο της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του ΝΟΛ Γιώργο Καντώνια. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 αλλά και γενικότερα ζητήματα αθλητισμού που αφορούν στη λαρισινή ομάδα.
«Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αθλητισμό. Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΛ είναι ένα κόσμημα τόσο για τη Λάρισα όσο και για τη Θεσσαλία. Η πορεία της δικαιώνει την πρωτοβουλία που πήραμε ως Περιφέρεια για τη χρηματοδότηση της κατασκευής του νέου κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας. Στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον απέναντι στους αθλητές του συλλόγου, καθώς ο αθλητισμός για εμάς είναι κοινωνικό αγαθό που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Ο αθλητισμός είναι παιδεία, φιλοσοφία και δημιουργεί συνεργασίες, ομαδικότητα, συλλογικότητα, ομοιογένεια και διαπλάθει ισχυρούς χαρακτήρες, ιδιαίτερα στη δύσκολη στιγμή, την οποία περνά η χώρα μας» τόνισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας απευθυνόμενος στους αθλητές.
Από την πλευρά του ο κ. Καντώνιας και οι αθλητές του συλλόγου Θ. Δανιήλ, Αν. Θεοδωρόπουλος και Ηλ. Πατούνας ευχαρίστησαν τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την ουσιώδη υποστήριξη της Περιφέρειας στον σύλλογο τόσο για τη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών γεγονότων όσο και για την κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας. Επίσης του παρέδωσαν αναμνηστική πλακέτα για τη συμβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη διοργάνωση της α’ φάσης των πλέι οφ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης στη Λάρισα τον περασμένο Ιούνιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass