Και τώρα ο Αστέρας Τρίπολης

ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΟ ΣΙΚΑΦΚΑ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2019 22:05

Η ΑΕΛ από προχθές έχει πλέον ενδιαφέρον για έναν μόνο ποδοσφαιρικό θεσμό, αυτό του πρωταθλήματος μετά τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς το 1-0 επί της Καλαμάτας στο Ael Fc Arena δεν έφθασε για να καλύψει την ήττα του πρώτου αγώνα με 3-0 στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.


Χρόνος για κριτική δεν υπάρχει στην ομάδα, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις "τρέχουν" και μεθαύριο Κυριακή στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον τοπικό Αστέρα.
Μάλιστα, ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας χθες στους παίκτες το επανέλαβε, αφού το είχε πει και προχθές στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση ΑΕΛ-Καλαμάτα, ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι αυτό είπε ότι η προσπάθεια στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλή, οι παίκτες ήθελαν την πρόκριση, αλλά δεν γίνεται πάντα να τα πετυχαίνουν όλα.
Η προετοιμασία της ομάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι θα ολοκληρωθεί αύριο, ενώ για την ενδεκάδα το πιο πιθανό είναι να παίξει αυτή που αγωνίσθηκε και με τον ΝΠΣ Βόλου, δηλαδή οι: Κρίστινσον, Καρανίκας, Μόρας, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβτς, Νούνιτς, Ουάρντα.

 

ΤΕΛΟΣ Ο ΣΙΚΑΦΚΑ
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η ΑΕΛ ήλθε σε συμφωνία με τον Λευκορώσο ποδοσφαιριστή Ευγκένι Σικάφκα για τη λύση της συνεργασίας. Πληροφορίες θέλουν στη λίστα των παικτών που βρίσκονται προς λύση συνεργασίας δύο ακόμα άτομα.

 

Η ΑΕΛ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ
Ο Μίλαν Ράσταβατς είναι ο νέος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, μετά την απόλυση του Μπόρχα Χιμένεθ. O 46χρονος Σέρβος τεχνικός αποχώρησε από την Ξάνθη -μετά από μία διετία- στο τέλος της περασμένης σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή, Milan Rastavac, τον οποίο καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία».


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Τα αποτελέσματα των αγώνων ρεβάνς για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας (σε παρένθεση το σκορ της πρώτης αναμέτρησης):
Παναιτωλικός-Ιαλυσός 5-1 (4-0)
Εργοτέλης-Τρίκαλα 0-1 (2-3)
Αστέρας Τρ.-Πλατανιάς 3-2 παρ., κ.α. 0-1 (1-0)
ΟΦΗ-Καβάλα 4-0 (0-2)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός Β. 6-0 (3-0)
Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας 3-0 (1-2)
Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (0-1)
ΑΕΛ-Καλαμάτα 1-0 (0-3)
Λαμία-Αιολικός 3-0 (3-0)
Βόλος-Πανσερραϊκός 4-2 πέν., κ.α. και παρ. 1-1 (1-1)
Παναθηναϊκός-Παναχαϊκή 2-0 (3-1)

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΠΟ 17η ΕΩΣ 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα των αγώνων της ΑΕΛ από τη 17η αγωνιστική έως τη 22η έχει ως ακολούθως:

5/1 Ξάνθη-ΑΕΛ

11/1 ΑΕΛ-Άρης

19/1 ΑΕΚ-ΑΕΛ

22/1 ΑΕΛ-Παναιτωλικός

25/1 ΑΕΛ-ΠΑΟ

1/2 ΟΦΗ -ΑΕΛ

 

Το ρεκόρ του Κρίστινσον

Ο Εγκμουντουρ Κρίστινσον έκανε κάτι πρωτόγνωρο στην ιστορία της Super League, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Λίγκας. Στις 27 Οκτώβρη στο Ολυμπιακό Στάδιο ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, από τη γωνία της μεγάλης περιοχής του με το χέρι πετάει τη μπάλα με τόση δύναμη, που στρώνεται στον Αμρ Ουάρντα στην αντεπίθεση. Ο Αιγύπτιος σκοράρει και η στατιστική κατέγραψε μία ασίστ του Ισλανδού τερματοφύλακα. Και το περασμένο Σάββατο στο 84' του θεσσαλικού ντέρμπι, ένα βολέ του Κρίστινσον βγάζει τον Αμπιόλα Ντάουντα τετ-α-τετ με τον Μελίσσα, για να πετύχει το νικητήριο γκολ. Η στατιστική υπηρεσία λέει και πάλι ασίστ του Κρίστινσον. Προέκυψε άμεσα ο προβληματισμός αν έχει ξανασυμβεί τερματοφύλακας να έχει δώσει δύο ασίστ σε μια σεζόν. Και η έρευνα έδειξε ότι πρόκειται για ρεκόρ. Όχι μόνο δεν βρέθηκε τερματοφύλακας με δύο ασίστ στην ίδια σεζόν, αλλά ούτε και με δύο ασίστ συνολικά στα χρόνια της Super League! Έτσι ο Κρίστινσον έκανε ένα διπλό ρεκόρ. Έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας με δύο ασίστ στο ενεργητικό του και φυσικά και τις δύο στην ίδια σεζόν, σε διάστημα 34 ημερών! Φέτος ασίστ έδωσε και ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, ο Όσκαρ Γουόλι στο μοναδικό παιχνίδι που αγωνίστηκε, με την ΑΕΛ. Τη σεζόν 2017-18 είχαμε επίσης δύο ασίστ τερματοφυλάκων, από τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Νταβίντ Επασί.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass