*ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ SUPER LEAGUE *ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

Με ανεβασμένη ψυχολογία η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2019 22:01

Ηθικόν ακμαιότατον στην ΑΕΛ, η οποία είχε μια πολύ καλή παρουσία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Super League και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, δημιουργώντας πολλές προσδοκίες και για τη συνέχεια.


Οι «βυσσινί» έδειξαν με το αγωνιστικό τους πρόσωπο πως τη φετινή χρονιά άλλαξαν πολλά στην ομάδα, η οποία παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστική και μάχεται σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως του ονόματος των αντιπάλων τους.
Και ο κόσμος αναγνωρίζει τη σοβαρή δουλειά που γίνεται καθημερινά, κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του.
Αναμένεται δε η ΑΕΛ να έχει ακόμα μεγαλύτερη συμπαράσταση στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν και ειδικά στο AEL FC ARENA, όπου εκεί πρέπει να αξιοποιήσει τον αέρα της έδρας, για να μην υπάρχει απώλεια βαθμών.
Την ερχόμενη Κυριακή και στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, η ΑΕΛ θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο Αθηνών (15:00) και ασφαλώς στόχος της είναι να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος.
Ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο, στο οποίο θα χρειαστεί οι ποδοσφαιριστές να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα, να έχουν τεράστια υπομονή και καθαρό μυαλό σε όλη τη διάρκεια.
Αγωνιστικά χθες η ομάδα είχε ρεπό και σήμερα το μεσημέρι οι παίκτες επανέρχονται κανονικά στις προπονήσεις, στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Μοναδικό ουσιαστικά πρόβλημα που υφίσταται είναι αυτό με τον Μπούστο, ο οποίος χτύπησε στα πλευρά στον αγώνα με την Τρίπολη και σήμερα μετά τις εξετάσεις που θα γίνουν, θα αξιολογηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ» ΤΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ
Ολοκληρώθηκε λοιπόν ο πρώτος γύρος της Super League την περασμένη Κυριακή, με μια αγωνιστική που είχε τις δικές της ξεχωριστές ιστορίες. Η ΑΕΛ είναι η «πρωταθλήτρια» των ανατροπών, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας, καθώς πήρε 19 βαθμούς ως τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά τους 12 από αυτούς σε αγώνες που ήταν πίσω στο σκορ. Με Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης ισοφάρισε, με Άρη, ΟΦΗ και ΝΠΣ Βόλου πέτυχε πλήρη ανατροπή. 

ΑΥΡΙΟ Δ.Σ. ΣΤΗ SUPER LEAGUE
Εν τω μεταξύ αύριο και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Έγκριση προγράμματος – Ορισμός αγώνων 17ης – 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League και παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο.
2/ Εκδήλωση «60 χρόνια Α’ Εθνική».
3/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Super League.
4/ Διάφορα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass