Συμφώνησε με τη Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2019 20:59

Ο 38χρονος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο, αγωνιζόμενος ξανά με τη φανέλα της Μίλαν. Σύμφωνα με χθεσινά ρεπορτάζ ιταλικών ΜΜΕ ο Σουηδός σούπερ σταρ, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα, όταν και

ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους Λος Αντζελες Γκάλαξι, έχει αποφασίσει να επιστρέψει στο Μιλάνο και στους «ροσονέρι», καθώς η Μπολόνια αποσύρθηκε από τη διεκδίκησή του.
Η συνεργασία του «Ιμπρα» με τους Γκάλαξι ολοκληρώνεται και σύμφωνα με τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, η Μίλαν έχει συμφωνήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της, καθώς η διοίκηση του έχει προτείνει συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο, αντί έξι εκατ. ευρώ. Μάλιστα η «Gazzetta dello Sport» είχε τίτλο στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο «O Ιμπρα επέλεξε τη Μίλαν».
Στην πρώτη του σεζόν στο Μιλάνο (2011/12) είχε 21 γκολ σε 41 ματς και οδήγησε την ομάδα στο σκουντέτο, ενώ στη δεύτερη σεζόν του μέτρησε 28 γκολ σε 32 ματς πρωταθλήματος και πήρε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, αλλά δεν ήταν αρκετό για να κατακτήσει δεύτερο σερί τίτλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass