Επανέρχεται ο Φιλίποβιτς

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ - ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2019 22:05

Πολύ καλό κλίμα και αισιοδοξία για τη συνέχιση της ανοδικής πορείας της ομάδας στον β’ γύρο του πρωταθλήματος της Super League επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί» φιγουράρουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με την ολοκλήρωση του α’ γύρου της διοργάνωσης και δηλώνουν αποφασισμένοι να προσθέσουν ένα ακόμα τρίποντο στο ενεργητικό τους την προσεχή Κυριακή στο AEL FC Arena κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών (15:00) στην πρεμιέρα του β’ γύρου.
Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, ενώ ένα ακόμα θετικό στοιχείο για τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου είναι η επιστροφή του Φιλίποβιτς. Ο Σέρβος ακραίος επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του που τον κράτησε για αρκετό διάστημα έξω και δηλώνει πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Θετικά είναι τα μηνύματα και για τον Μπούστος ο οποίος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και βρίσκεται στα πλάνα του Μιχάλη Γρηγορίου.
Στη σημερνή προπόνηση ο τεχνικός των «βυσσινί» αναμένεται να «δείξει» το σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί η ΑΕΛ κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι δεν αναμένονται ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το παιχνίδι στην Τρίπολη.

 

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΞΑΔΑ Ο ΜΟΡΑΣ
Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού, Χιλάλ Σουντανί, αναδείχθηκε ποδοσφαιριστής του μήνα (Player of the Month) για τον Οκτώβριο, όπως ανακοίνωσε η Super League. Με μικρή διαφορά ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Μπρούνο Γκάμα του Άρη, ενώ τρίτος αλλά σε μακρινή απόσταση ήταν ο Ντάνι Σουάρεθ του Αστέρα Τρίπολης. Μέσα στην κορυφαία εξάδα συμπεριλαμβάνεται και ο αρχηγός της ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας.
Τα αποτελέσματα:
1. Χιλάλ Σουντανί (Ολυμπιακός)    35,33%
2. Μπρούνο Γκάμα (Άρης)    31,69%
3. Ντάνι Σουάρεθ (Αστέρας Τρ.)    10,63%
4. Λισάντρο Σεμέντο (ΟΦΗ)    8,05%
5. Δημήτρης Λημνιός (ΠΑΟΚ)    6,95%
6. Βαγγέλης Μόρας (ΑΕΛ)    4,85%
7. Γιώργος Μανούσος (Ατρόμητος Αθ.)    2,50%

 

ΧΩΡΙΣ ΣΕΜΕΔΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ
Ο Πορτογάλος αμυντικός Ρούμπεν Σεμέδο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο προπονητής του Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε ότι την ποινή της μίας αγωνιστικής θα εκτίσει στον εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος με τη Λάρισα στις 18 Δεκεμβρίου για την 15η αγωνιστική της Superleague.

 

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ανακοινώθηκε επίσημα το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων της 14ης αγωνιστικής της Superleague 1. Αναλυτικά:
Σάββατο 14/12
17:15, ΟΦΗ – Άρης, Novasports 1 HD
19:30, Παναθηναϊκός – Λαμία, Novasports 2 HD
20:00, Ξάνθη – ΑΕΚ, EΡΤ Sports HD
Κυριακή 15/12
15:00, ΑΕΛ- Ατρόμητος, Novasports 1 HD
17:15, Βόλος – Πανιώνιος, Novasports 2 HD
19:30, Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός, Novasports 1 HD
19:30, Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ, EΡΤ Sports HD

 

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ
Συνολικά 105 ποδοσφαιριστές χρίστηκαν σκόρερ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Superleague. Ο Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ με το πρώτο χατ τρικ στη φετινή σεζόν πέρασε στην κορυφή στην τελευταία αγωνιστική με οκτώ γκολ. Άφησε πίσω του τον Κάρολ Σφιντέρσκι, που προηγείτο τις προηγούμενες αγωνιστικές και τον Γιώργο Μανούσο, που έχουν από επτά.
Τους περισσότερους σκόρερ έχει ο ΠΑΟΚ, καθώς τα 25 γκολ του τα έχουν πετύχει 10 διαφορετικοί παίκτες και τους λιγότερους ο Αστέρας Τρίπολης και ο Πανιώνιος (από 5).
Σε ό,τι αφορά στην ΑΕΛ, με το γκολ που πέτυχε στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης, έφθασε τα 17 συνολικά. Η ΑΕΛ έχει εννέα διαφορετικούς σκόρερ, ενώ έχει καταγραφεί και ένα αυτογκόλ. Από τα 17 γκολ τα 7 έχουν επιτευχθεί στο πρώτο ημίχρονο και τα 10 στο δεύτερο. Αναλυτικά οι σκόρερ της ΑΕΛ:
Μιλοσάβλιεβιτς 4, Νούνιτς 2, Ουάρντα 2, Ντάουντα 2, Μόρας 2, Μπέρτος 1, Μιχαήλ 1, Φατιόν 1, Ασούμπρε 1, Μεχντί Τερκί αυτογκόλ.
Πόσοι έχουν σκοράρει
με κάθε ομάδα:
10 παίκτες: ΠΑΟΚ
9 παίκτες: ΑΕΛ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος
7 παίκτες: ΟΦΗ, Ξάνθη, Λαμία, Παναιτωλικός
6 παίκτες: Παναθηναϊκός, Βόλος
5 παίκτες: Αστέρας Τρ., Πανιώνιος
Οι πρώτοι σκόρερ:
1. Νέλσον Ολιβέιρα (ΑΕΚ)    8
2. Σφιντέρσκι Κάρολ (ΠΑΟΚ)    7
3. Μανούσος Γιώργος (Ατρόμητος)    7
4. Σεμέντο Λισάντρο (ΟΦΗ)    6
5. Αραμπούλι Μπατσάνα (Πανιώνιος)    6
6. Ελ Αράμπι Γιουσέφ (Ολυμπιακός)    6

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass