Πρωταθλητής ΕΣΠΕΚΕΛ στις Νεανίδες ο Φιλαθλητικός

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2020 22:23

Τον τίτλο του πρωταθλητή ΕΣΠΕΚΕΛ στην κατηγορία Κ20 (Νεανίδων) κατέκτησε ο Φιλαθλητικός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και χωρίς να χάσει σετ. Η ομάδα του Δημήτρη Ιόφτσεφ νίκησε χθες με 3-0 σετ (25-20, 25-10, 25-10) τον Ασκληπιό Τρικάλων στην τρίτη

και τελευταία ημέρα του Final Four που διεξήχθη στο κλειστό της Ελασσόνας και τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ελασσόνα που νίκησε χθες την Αργώ Βόλου με 3-0 σετ. ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ιόφτσεφ): Σεκλειζιώτη, Κουμπούρα, Γαργάλα, Νταφοπούλου, Βαϊοπούλου, Ξάνθη, Μπάλλα (Λ), Πίτσα, Παραφέστα, Στατήρη, Καραγιάννη, Τσιλιάκου, Ευθυμιοπούλου (Λ), Ζιώγα, Μαυρομάτη. *Με την ολοκλήρωση του Final Four Volley Κ20 (Νεανίδων) της ΕΣΠΕΚΕΛ τρεις αθλήτριες του Φιλαθλητικού αναδείχθηκαν ως οι καλύτερες στις θέσεις που παίζουν και συγκεκριμένα η Βαϊοπούλου (καλύτερη πασαδόρος), η Γαργάλα (καλύτερη ακραία) και η Μπάλλα (καλύτερη λίμπερο). Από την Ελασσόνα αναδείχθηκαν η Τσιγγέλη (καλύτερη κεντρικός) και η Χατζηβασίλη (καλύτερη διαγώνιος). Πολυτιμότερη αθλήτρια του Final Four Volley Κ20 (Νεανίδων) της ΕΣΠΕΚΕΛ αναδείχτηκε η Μαρίζα Βαϊοπούλου. ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ασκληπιός Τρικάλων – Φιλαθλητικός..0-3 ΓΣΕ Ελασσόνας – ΑΣ Αργώ Βόλου.......3-0 Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Φιλαθλητικός 9-0 9 ΓΣΕ Ελασσόνας 6-3 6 --------------------------------- Ασκληπιός 3-7 3 Αργώ Βόλου 1-9 0 *Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, δηλαδή ο Φιλαθλητικός και η Ελασσόνα προκρίθηκαν στη β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass