ΑνοιΧτή υπόθεση η πρόκριση

*ΜΕΤΑΞΥ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ *ΣΤΙΣ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ «8»

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2020 21:33

Ανοιχτή υπόθεση παραμένει το τελευταίο «εισιτήριο» των προημιτελικών κυπέλλου, μετά την ισοπαλία 1-1 ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ.


Το ματς έγινε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20' με εκπληκτικό γυριστό σουτ του Κρέσπι από σέντρα του Μουνάφο. Στο 32' ο Νέλσον Ολιβέιρα ισοφάρισε με πέναλτι που κέρδισε ο Λόπες από τον Μουνάφο.
Στο β' ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, παρόλα αυτά ο Αστέρας είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη όταν κέρδισε πέναλτι στο 70' σε ανατροπή του Λουίς Φερνάντεθ από τον Τσιγκρίνσκι. Όμως, ο Μπαράλες έστειλε την μπάλα στα... περιστέρια. Ετσι η ΑΕΚ που εμφανίστηκε βελτιωμένη στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της, όχι όμως και στη δημιουργία φάσεων, έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, πιθανότατα στις 29/1.
Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Σίτο, Μουνάφο, Σουάρεθ, Ιγκλέσιας – Αλμπάνης, Μάνταλος, Τσιγκρίνσκι
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τασουλής, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Σουάρεθ, Μουνάφο, Ριέρα (62' Λουίς Φερνάντεθ), Σίτο (55' Χουαρέγκι), Κρέσπι (84 Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπαράλες.
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο (82' Μπακάκης), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Κρστίτσιτς, Μάνταλος, Αλμπάνης (71' Σβάρνας), Βέρντε, Ολιβέιρα (80' Κλωναρίδης).

ΣΤΙΣ 23/1 Η ΚΛΗΡΩΣΗ
ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διενεργηθεί στα γραφεία της, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, στις 12:00 μ. Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή έχουν αποκτήσει ο Ατρόμητος, ο Άρης, η Λαμία, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Παναιτωλικός και ο Ολυμπιακός, ενώ εκκρεμεί ο νικητής του ζευγαριού Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ.

ΠΑΟ: «VAR ΑΠΟ ΤΟΥΣ "8"»
Τα ουκ ολίγα -και μεγάλα- λάθη που έγιναν σε πολλούς αγώνες της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και πολύ περισσότερο το (λανθασμένα) ακυρωθέν γκολ του Εμάνουελ Ινσούα στο 34ο λεπτό της ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (απόφαση που θα μπορούσε να κοστίσει στο τέλος την πρόκριση στον Παναθηναϊκό) οδήγησαν τους ανθρώπους της «πράσινης» ΠΑΕ σε μία κίνηση «προφύλαξης» της ομάδας τους, ενόψει των επόμενων φάσεων του θεσμού.
Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έστειλε χθες το πρωί επιστολή προς τη διοίκηση της ΕΠΟ, την Επιτροπή Κυπέλλου και την ηγεσία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, με την οποία ζητάει να εφαρμοστεί VAR από τα προημιτελικά της διοργάνωσης κι έπειτα, στους αγώνες του «τριφυλλιού».
Στο αίτημά τους οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως μετά τα όσα έγιναν στη φάση των «16» του Κυπέλλου, θα πρέπει να υπάρξει αναθεώρηση της αρχικής απόφασης της Ομοσπονδίας για εφαρμογή του VAR μόνο στον φετινό τελικό του θεσμού, συμπληρώνοντας μάλιστα πως από τούτη τη φάση κι έπειτα, δεν υπάρχει πλέον και η «δικαιολογία» της παρουσίας ομάδων που δεν έχουν εγκαταστημένο δίκτυο στα γήπεδά τους, καθώς όλοι οι σύλλογοι που συνεχίζουν στο Κύπελλο είναι μέλη της Super league 1.
Στην ίδια επιστολή τους, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό επισημαίνουν πως είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν και να καλύψουν πλήρως ως ΠΑΕ, τα έξοδα χρήσης της εφαρμογής του VAR σε εντός κι εκτός έδρας αγώνες του «τριφυλλιού» στον θεσμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass