Η ΕΕΑ αποφασίζει για την πολυιδιοκτησία Ξάνθης και ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2020 21:19

Εκδικάστηκε χθες από την ΕΕΑ η υπόθεση πιθανής πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, μετά την αναβολή που δόθηκε στις 10 Ιανουαρίου.

Αρχικά συζητήθηκε το μετοχολόγιο της Ξάνθης και στη συνέχεια το θέμα της πολυιδιοκτησίας των δύο ΠΑΕ μετά τη σχετική καταγγελία του Ολυμπιακού. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε γνωστό ότι έδωσε προθεσμία στα ενδιαφερόμενα μέρη μέχρι την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στις 12:00 να καταθέσουν υπομνήματα. Στο πρώτο σκέλος της υπόθεσης, που αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης, η θρακιώτικη ΠΑΕ υποστήριξε δια των δικηγόρων της (δεν έδωσε το «παρών» ο πρόεδρος, Άρης Πιαλόγλου) ότι έχει ενημερώσει τηλεφωνικά την ΕΕΑ για τη μεταβίβαση των μετοχών και ως εκ τούτου αρνήθηκε οποιαδήποτε παρατυπία, που θα μπορούσε να επιφέρει τον υποβιβασμό της από τη Super League. Για το ζήτημα της πολυιδιοκτησίας, και συγκεκριμένα για την πιθανή εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ξάνθη, η πλευρά του ΠΑΟΚ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπάρχει τέτοιο θέμα, ενώ την καταγγελία της κατά των δύο συλλόγων υποστήριξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η απόφαση της ΕΕΑ θα πρέπει να αναμένεται στα τέλη του μήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass